"Turizm" haberleri öne çıktı

Interpress'in ekonomi sayfalarını inceleyerek yaptığı araştırma, mayıs ayında en çok haberin "Turizm" sektörü hakkında yayınlandığını ortaya çıkardı

İSTANBUL-  Mayıs ayında en çok haberin "Turizm" sektörü hakkında yayınlandığı belirtildi.Medya Takip Ajansı Interpress'in yazılı basındaki ekonomi sayfalarını inceleyerek yaptığı araştırma, mayıs ayında en çok haberin "Turizm" sektörü hakkında yayınlandığını ortaya çıkardı. "Bankacılık" ve "Gıda" geçtiğimiz ayın diğer dikkat çeken sektörleri oldu.

Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile derginin Interpress tarafından taranarak yapılan analize göre, geçtiğimiz ay ilk sırada yer alan turizm sektörü hakkında toplam 14 bin 878 adet haber yayınlandı. Mayıs ayını kapsayan araştırmada, 10 bin 896 haberle bankacılık sektörü ikinci sırada yer aldı.

Interpress'in araştırmasında 9 bin 791 adet haberin yayınlandığı gıda sektörü üçüncü olurken, yayınlanan 6 bin 955 haberle otomotiv sektörü dördüncü sırayı aldı. Aynı araştırmada inşaat sektörü de hakkında çıkan 6 bin 859 haberle ilk beş içinde yer buldu.
 

Manşetler

Türkiye'nin medikal ve kayak turizmine ilgi yükseldi
Andrea Bocelli’nin Romanza 30. Yıl için İstanbul'a geliyor
Yunanistan'dan Türk vatandaşları için vize kararı
İbrahim Canliel, Air Astana Group’un CEO’su oldu
2025'te Antalya'ya 120 bin Letonyalı turist geldi
TUI raporu: Bilgi odaklı seyahatlere artan ilgi artıyor
Turizmin yeni hedefi: Belirsizlik çağında yönü değişiyor
İstiklal Caddesi, 2025'te 107 milyonla rekor kırdı
easyJet: Türkiye, Kıbrıs ve Mısır rezervasyonlarda düşüş
Heritage İstanbul'da tarihi yarımadanın hafızası sunuluyor