Turizm güzelleri Beypazarı'nda

Dünya Turizm Güzellik Yarışması (Miss Tourizm World) finalistleri, Beypazarı'nı dolaşarak, Beypazarı Maden Suları Tesislerini gezdi.

ANKARA -Dünya Turizm Güzellik Yarışması (Miss Tourizm World) finalistleri, Beypazarı'nı dolaşarak, Beypazarı Maden Suları Tesislerini gezdi. Burada, Miss Almanya'nın 20. yaş günü, süpriz bir doğum günü pastası ile kutlandı.

Dünya Turizm Güzellik Yarışması finalistleri, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay 'ın makamındaki kabulün ardından, Ankara'nın turizm beldesi Beypazarı'nı gezdi. Finalistlerin ilk durağı Hıdırlık Tepe oldu. Beypazarı'nın tarihi sokaklarını meraklı bakışlar altında gezen finalistler, alış veriş yapmayı da ihmal etmedi. Finalistlerin son durağı Beypazarı Meden Suyu tesisleri oldu. Fabrikayı gezen finalistler, maden suyunun tadına baktı.

 

Bu arada, finalistlere bir de süpriz vardı. Miss Almanya'nın 20. yaş günü burada süpriz doğum günü pastası ile kutlandı. Ardından, güzellere maden suyunun cilde faydalı olduğu bilgisi verildi.

 

Burada bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Adları, turizm güzelleri. İlçemiz de turistik bir yer olunca herhalde ilk önce akıllarına Beypazarı geliyor. Onlar Beypazarı'nı tanımış oluyorlar, biz de ilçeyi dünyaya tanıtma fırsatı buluyoruz" diye konuştu.

 

Beypazarı Maden Suları İşletmeleri Genel Müdürü Niyazi Ercan da Dünya Turizm Güzellik Yarışması finalistlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Ercan, maden suyunun, cilde de iyi geldiğini ifade ederek, "Böylece güzelliklerine güzellik katabilirler" dedi.

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?