Turistler: Havanın soğuk olması önemli değil, güneş olsun yeter

Havaların doğumasına rağmen Manavgat'ta güneş yüzünü gösterince turistler yürüşüye çıktı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Antalya'nın Manavgat ilçesinde iki süren sağanak yağış sonrası hava sıcaklığının 6 derece birden düşmesi sonra turizm kentinde havalar soğudu. Havaların doğumasına rağmen Manavgat'ta güneş yüzünü gösterince turistler yürüşüye çıktı.

Rehber İlkay Özen, ''Manavgat'a kış döneminde gelen Alman , Hollandalı, Belçikalı, Rus ve Polonyalı turistler  20 gün ile 3 ay süreli kalıyorlar. Özellikle kış döneminde gelen yaşlı turistler Almanya'da soğuktan ve kardan evlerinden çıkamazken Manavgat'ta otelde kalarak kışı çıkarıyor. Alman ve Avrupalı turist için  hava soğukta olsa yağmur yağmasın; güneş yüzünü göstersin, yeter ki!'' dedi.   

Manavgat-Side'ye tatile gelen Alman, Hollandalı, Belçikalı ve Polonyalı turistler , ırmakta bot ve tekne turuna çıktı. 
Turist Rehberi İlkay Özen, 2021 turizm sezonunun Antalya'da 20 Kasım'da sona erdiğini kış dönem bot ve tekne turlarının 7 Ocak'tan itibaren başladığını söyledi.

Manşetler

Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi