Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/ Antalya - Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde kara kış yüzünü ayaz soğuk, kar ve buz şeklinde gösterirken turizm kenti Antalya Manavgat'ta 2 gün dür yazdan kalma günler yaşanıyor.
Güneşli havayı bulan Manavgatlılar, yerleşik yabancılar ve tatile gelen turistler Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sõzen'in 7 yıl önce hizmete açtığı Sorgun- Titreyengöl, Side Antik Kent ile Manavgat Irmağı Yürüyüş Yolu'nu tercih ettiler. Bölgeye gelen turistler gün boyunca güneşli havanın tadını çıkardılar.
Bir aylığına Side'ye tatili gelen Kenya asıllı İngiliz Turist İbrahim Halil Attara ile eşi Safiye Sarre Attara," Manavgat'ta yağmur li havadan sonra çok güzelgüneşli hava oldu. Bizde eşimle ırmak kenarında yürüyüş yaptık. Güneşlendik." dedi.
Manşetler
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak
Milyarderler kulübü büyüyor!