Turistik pazarların İngiltere'de yaşayan Hintliler can simidi oldu

Kışın İngiltere'de yaşayan Pakistan,Hintli, Bangladeş ve Srilankalı turistler Manavgat'ta kurulan turistlerin can simidi oldu.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/ Antalya -
Kışın Antalya otellerin oda fiyatlarının turizmde Akdeniz çanağında Türkiye'nin rakip ülkeleri İspanya, İtalya,Fransa, Portekiz ve Yunanistan'a göre yüzde 60 ucuz olması İngiltere'de yaşayan Pakistan, Hindistan,Srilanka, Bangladeş ve Afganistanlı turistlerin tatil tercihini Türkiye'ye yöneltiyor.

Kışın İngiltere'de yaşayan Pakistan,Hintli, Bangladeş ve Srilankalı turistler Manavgat'ta kurulan turistlerin can simidi oldu.

Manavgat'ta kurulan turistik pazarlarda sergi açan esnaf Ercan Akarsu," Kışın Manavgat'ta üç haftadır İngiltere'de yaşayan Pakistan, Hindistan Endonezya ve Bangladeşli turistler oluşturuyor."dedi.

Manşetler

İTF 2026, Türkiye turizmine ivme kazandıracak
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!
Air Astana, yapay zeka destekli yönetime geçti
Babadağ’da 194 binin üzerinde yamaç paraşütü uçuşu
Türk Turistin Midilli Ekonomisine Katkısı 80 Milyon Euro
Eurowings’ten 2026’ya uçakta internet, ödül ve yeni hatlar
Sabiha Gökçen Avrupa bağlantılarına Slovenya’yı da ekledi
Alman bisikletçiler Roma su kemerlerini görmek için pedallıyor!
Türkiye Ekonomisine 1 Milyar Dolar Üretim Katkısı Sağladık