Turgutreis’te Küba rüzgârı

D-Marin Turgutreis’in her yıl müzikli geceler şeklinde sürdürdüğü yaz konserlerinde sahne alan Septeto Carisma Küba orkestrası Latin rüzgarı estirdi.

ZAFER BAYKAL-TÜRKİYE TURİZM
BODRUM /TURGUTREİS -
D-Marin Turgutreis’in her yıl müzikli geceler şeklinde sürdürdüğü yaz konserlerinde sahne alan Septeto Carisma Küba orkestrası Latin rüzgarı estirdi.









D-Marin müdürü Faruk Günlü’nün açılış konuşmasından sonra sahne alan koordinatörlüğünü Devlet Sanatçısı Numan Pekdemir’in üstlendiği konseri izleyenler latin müziğine doydu.  Konserlerin 3.cüsünde  sahne alan Kübalı Septeto Carisma Orkestrası çaldığı müziklerle D-Marin’i dolduran seyircilere unutulmaz saatler yaşattı.



LATİN MÜZİĞİ HERKESİ COŞTURDU

Kübalı gurup Septeto Carisma’nın çaldığı, Bolero, Salsa, Rumba, Mambo ve Merenque ritimlerindeki şarkılar seyircileri coşturdu.



Oturdukları yerde dansetmeye çalışan izleyicilerden bir bölümü müziğin ritmine dayanamayarak sahneye çıkarak orkestra ile birlikte dansa katıldı. Güzel bir yaz akşamını müzikleriyle renklendiren ve izleyicileri coşturan orkestra konser sonrası büyük alkış aldı.

Manşetler

AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?
Bakan Ersoy ve THY buluştu: Turizmde rota genişliyor
Euro Bölgesi'nde yıllık enflasyon eylülde yüzde 3,8'e yükseldi
Captain Arctic Kuzey Kutbu’na rüzgarla sefere çıkıyor
Almanya'nın en zenginleri listesinde 3 Türk yer aldı
Yapay zekâ uçakta ne yendiğini takip ediyor
Türkiye'den beş şirket listede
Analistler: Uçak bilet fiyatları daha da yükselecek
Mısır’dan seyahat dünyasına çağri: “B planı değiliz!”
Kral öldü, milyar dolarlık imparatorluk sahipsiz kaldı