Trump'a 100 milyon $’lık uçak

ABD'li emlak kralı Donald Trump, Şubat'ta Microsoft'un kurucularından Paul Allen'dan 100 milyon dolara aldığı Boeing 757 tipi jeti görücüye çıkardı.

NEW YORK -ABD'li emlak kralı Donald Trump, Şubat'ta Microsoft'un kurucularından Paul Allen'dan 100 milyon dolara (178 milyon TL) aldığı Boeing 757 tipi jeti görücüye çıkardı.
Trump'ın reyting rekorları kıran reality şovu Çırak'ın yarışmacılarından Amanda Miller tarafından tanıtılan 219 yolcu kapasiteli uçak, odalara bölünüp son teknoloji ürünlerine göre dizayn edilerek küçük bir uçan saraya dönüştürülmüş. Kemerlerin, banyodaki muslukların ve duşun 24 ayar altın olduğu uçakta yemek odası, toplantı odası, banyo, sinema ve TV salonu ile yatak odası bulunuyor. Trump, sahip olduğu Boeing 727 tipi uçağı 2009 yılında 8 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Boeing 757 ise Trump'ın eski uçağından iki kat daha büyük ve sessiz.



KİMLİK KARTI:
* Yolcu kapasitesi: 43
* 2 pilotun kullandığı uçağın 5 kabin görevlisi var.
* Saatteki hızı 900 km
* Uzunluk 47.32 metre.
* Yüksekliği 13.6 metre
* Kabin genişliği 3.53 m
*Yakıt kapasitesi: 42 bin 680 litre
 

Manşetler

Pegasus, CFM LEAP-1B motor siparişini duyurdu
Accor Türkiye, 2030’a kadar 100 otele ulaşacak
Göbeklitepe’nin yurt dışı sergileri turizm talebini artıracak
Satın alma gücü verileri tatilciler için maliyeti ortaya koyuyor
WTTC, yeni küresel ofisi için Madrid'i seçti.
Korkunç Drakula, DraculaLand ile evğlendirecek
Kanadalı Air Transat İstanbul'a uçuşlara başladı
İspanya’da yılbaşı için teröre karşı önlemler artırılıyor
Eurowings, 2026 yaz sezonunda uçuş ağını genişletiyor
D-Marin yeni marinası Livorno’yu görücüye çıkarttı