Trip.com dünyada bir numara olmak istiyor

fvw|TravelTalk baş editörü Klaus Hildebrandt ile Trip.com Grubu Avrupa Genel Müdürü Andy Washington arasındaki konuşmanın konusuydu.

FRANKFURT -Trip.com Grubu yalnızca Çin'de değil dünya çapında da bir numara olmak istiyor. Bu, diğer şeylerin yanı sıra, fvw|TravelTalk baş editörü Klaus Hildebrandt ile Trip.com Grubu Avrupa Genel Müdürü Andy Washington arasındaki konuşmanın konusuydu.

Çin'den Avrupa'ya: Trip.com Grubunun iddialı hedefleri var ve dünya çapında bir numara olmak istiyor. Avrupa Genel Müdürü Andy Washington fvw|TravelTalk Kongresi'nde bu konu hakkında konuştu.

Trip.com Group Avrupa genel müdürü Andy Washington, "Bu kolay bir iş olmayacak, ancak Çin'de olanları gördükten sonra yapılabilir bir iş olacak" dedi. Avrupa zaten doymuş bir pazar olmasına rağmen hâlâ büyüme potansiyeli görüyor. Bu nedenle fvw|TravelTalk Kongresi'nde ilk kez duyurduğu gibi, yakında Berlin'de ikinci bir şube açılacak. Yatırım, Almanya'nın - Büyük Britanya'dan sonra - Trip.com Grubu için Avrupa'daki en önemli pazar olduğunu gösteriyor.

Manşetler

Kemer Beldibi Yolu turizm sezonuna kadar yenileniyor
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor
FITUR Woman’da turizmin kadın liderliğini konuşuldu