Trip Advisor ödülleri Mısır'da

“Trip Advisor” sitesinin milyonlarca kullanıcısının yorumlarından oluşturulan “2012 Travellers’ Choice” ödülleri Mısır otellerinin oldu.

KAHİRE- Dünyadaki en büyük internet gezi topluluğunu temsil eden “Trip Advisor” sitesinin milyonlarca kullanıcısının yorumlarından oluşturulan “2012 Travellers’ Choice” ödülleri açıklandı. Mövenpick Otelleri’nin üç tesisi 2012’nin kazananları arasında oldu. Mövenpick Tesisi ve El Gouna Spa En iyi 25 Mısır otelinin arasında yer aldı. Mövenpick Taba Tesisleri de “En İyi Dinlenme/Spa” kategorisine girdi. El Gouna’daki Miramar Sheraton Tesisleri El Gouna’daki oteller sıralamasında birinci; Mısır’da ise on ikinci oldu. Ayrıca El Gouna ve Taba bölgesinde bulunan yedi otel, “Mısır’ın En İyi 25 Oteli” listesinde yer aldı.
İskenderiye’de bulunan Radisson Blue Oteli “En İyi Otel Deneyimi ve Beklentilerin Üzerine Çıkan Otel Deneyimi” ödülünü aldı. Hurghada Iberotel Makadi, Iberotel Coraya, Sol Y Mar Dar, Club El Madina- Marsa Alam, Iberotel Palace- Sharm El sheikh, Iberotel Dahabeya – Dahab tesislerinin her biri “En İyi 25 Otel” ödülüne sahip oldular. Bunun yanı sıra Iberotel Makadi Beach, Iberotel Makadi Oasis Club, Sol Y Mar Dar El Madina-Marsa Alam ve Iberotel Palace- Sharm El Sheikh tesisleri de “Servis için En İyi 25 Otel” ödülünü aldılar.

Manşetler

Savaş, Türkiye ve Doğu Akdeniz'deki turizmi etkiledi.
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 2026 başlıyor
Yacht Life Boat Show 2026 Antalya'da başladı
36 bin 500 keçiboynuzu fidanı toprakla buluştu!
21.Runtalya Maratonu'na 82 ülkeden 10 bin sporcu katıldı
884 lirayı duyan İngilizler, Türkiye'ye akın etti
Türkiye'nin dev şirketine Vlora Havalimanı soruşturması
Hobi bahçelerine yıkım kararı ile 'acil satılık' ilanları
Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor