Trek Turizm,13 havalimanında

Trek Turizm DHMİ'den aldığı işletme belgesi ile yabancı hava yolu şirketlerine, temsil, gözetim ve yönetim hizmetleri veriyor.

İSTANBUL - Trek Turizm, Türkiye'nin 13 Havalimanında yabancı havayollarına Temsil ve Gözetim Hizmetleri veriyor. Trek Turizm bünyasinda faaliyet gösteren Trek Havacılık, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünden aldığı işletme belgesi ile yabancı hava yolu şirketlerine, temsil, gözetim ve yönetim hizmetleri vermektedir.



Bu konuda iddialı olduklarını belirten Trek Havacılık Genel Müdürü, Georgios Karapiperis, "her gün hizmet kalitemizi daha yukarılara taşıyoruz" açıklamasını yaptı. İstanbul Atatürk, Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya, Kayseri, Milas Bodrum, Tekirdağ Çorlu, Kayseri, Malatya, Nevşehir Kapadokya, Van Ferit Melen, Çanakkale, Bursa Yenişehir ve Dalaman İstasyonlarımızla, yabancı charter ve tarifeli sefer yapan hava yollarına Temsil, Yönetim, Gözetim hizmetleri verdiklerini belirtti.
Bursa Yenişehir ve Sabiha Gökçen Hava Limanlarına gerçekleşen ilk ticari uçuşları da, Temsilcisi oldukları, UM Ukranian Mediterranean ve Air Urga hava yolları tarafından gerçekleştirildiğini belirten, Genel Müdür Georgios Karapiperis; "Bu iki havalimanımızın tarihlerinde ilk uçuşlarını yapmak onurunu taşıdığımız için çok mutluyuz" dedi.

Manşetler

Otel dolulukları artıyor, ama gelir maliyetin gerisinde
RAMS Global ve Marriott’tan İstanbul ve Gaziantep’e yatırım
Pekin Turizm'in sahibi Emre Pekin 51’ci yılını Prag’ta kutluyor
Sardes ve Bintepe’ye dronla havadan koruma
İDO Ege’de büyümeye devam ediyor
Azerbaycan Turizm, Gebele destinasyonuni tanıttı
Singapore Airlines'tan uçak içine 100'den fazla menu 
Pilot kokpitte dehşet saçtı diğer pilotu bıçakladı
120 ülke mücevher sektörü içinİstanbul’da bir araya geldi
124 üniversite THE 2027 sıralamasına girdi