Topçu: Afrika’dan davet aldık

THY Başkanı Hamdi Topçu, Havayolu şirketi kurma konusunda “Afrika’da bir ülkeden davet aldık. Görüşmeler sürüyor, bitmedi. Bir fizibilite raporu hazırlayacağız””dedi.

İSTANBUL - THY'nin önümüzdeki aylara ait planlarını anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Havayolu şirketi kurma konusunda “Afrika’da bir ülkeden davet aldık. Görüşmeler sürüyor, bitmedi. Bir fizibilite raporu hazırlayacağız””dedi.

Topçu, Dünya Gazetesi’ne şu açıklamalarda bulundu: “Havayolu şirketi kurma konusunda Afrika da bir ülkeden davet aldık. Görüşmeler sürüyor, bitmedi. Bir fizibilite raporu hazırlayacağız. Şu anda 10'dan fazla ülkenin başbakanı, bakanı, dış işleri bakanı, havacılık şirketi yöneticileri, büyükelçileri geliyorlar ve bizim şirketimizi de siz çalıştırın, yönetin diye teklif veriyorlar. Sadece Afrika'dan da değil Avrupa'dan da var. Bunları değerlendiriyoruz. Avrupa'da 2012 ilk çeyreğinde verimli bulduğumuz takdirde yönetime getireceğim."
 

Manşetler

Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri
Astoria Grande yeniden Amasra rotasına hazırlanıyor
Bodrum’da koşu turizmi: Yarı maratona 23 ülkeden sporcu
ITF 2026’da 17 bin ziyaretçi, 9 bin 405 B2B