Topçu: Afrika’dan davet aldık

THY Başkanı Hamdi Topçu, Havayolu şirketi kurma konusunda “Afrika’da bir ülkeden davet aldık. Görüşmeler sürüyor, bitmedi. Bir fizibilite raporu hazırlayacağız””dedi.

İSTANBUL - THY'nin önümüzdeki aylara ait planlarını anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Havayolu şirketi kurma konusunda “Afrika’da bir ülkeden davet aldık. Görüşmeler sürüyor, bitmedi. Bir fizibilite raporu hazırlayacağız””dedi.

Topçu, Dünya Gazetesi’ne şu açıklamalarda bulundu: “Havayolu şirketi kurma konusunda Afrika da bir ülkeden davet aldık. Görüşmeler sürüyor, bitmedi. Bir fizibilite raporu hazırlayacağız. Şu anda 10'dan fazla ülkenin başbakanı, bakanı, dış işleri bakanı, havacılık şirketi yöneticileri, büyükelçileri geliyorlar ve bizim şirketimizi de siz çalıştırın, yönetin diye teklif veriyorlar. Sadece Afrika'dan da değil Avrupa'dan da var. Bunları değerlendiriyoruz. Avrupa'da 2012 ilk çeyreğinde verimli bulduğumuz takdirde yönetime getireceğim."
 

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'