Titanic Hotels Giresun İl Özel İdare binasını 5 yıldızlı otele çevirecek

Titanic Hotels'in bağlı olduğu AYG Şirketler Grubu kaba inşaatı tamamlanmış olan binanın iç dekorasyonunu 1 yıl içerisinde tamamlayarak 5 yıldızlı otele çevirecek.

GİRESUN- Turizm sektöründeki yatırımlarıyla dikkat çeken Titanic Hotels, Giresun'da İl Özel İdare Binası ihalesini kazandı. Titanic Hotels'in bağlı olduğu AYG Şirketler Grubu kaba inşaatı tamamlanmış olan binanın iç dekorasyonunu 1 yıl içerisinde tamamlayarak 5 yıldızlı otele çevirecek.

AYG Şirketler Grubu’na bağlı Titanic Hotels’in yeni oteli 180 odalı bir şehir oteli olarak Giresun’da hizmete girecek. Uzun süredir memleketleri olan Giresun’a yatırım yapmayı planladıklarını söyleyen AYG Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, kurulacak 5 yıldızlı otelin bölge turizmine büyük katkı sağlayacağını ve şehrin marka değerini yükselteceğini düşündüklerini söyledi.
Başta Antalya olmak üzere İstanbul ve Almanya ’da oteller zinciri bulunan AYG Şirketler Grubu, 14 restoran ve 12 otel işletmesine sahip.
 

Manşetler

Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak