Time S., Bentour Rusya’yı aldı

Time Services, Bentour International olarak faaliyet gösteren Bentour Rusya’yı devralarak taze bir güçle yoluna devam etme kararı aldı.

MARMARIS- Bentour International grubuna bağlı Bentour Russia el değiştirdi. Bentour Russia"yı satın alan Time Servises şirketi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
2006 yılından bu yana Antalya Merkez, Alanya ve Marmaris ofisleriyle turizm sektöründe saygın bir yer edinen Time Services, sektörün güçlü isimlerinden Bentour International olarak faaliyet gösteren Bentour Rusya"yı devralarak taze bir güçle yoluna devam etme kararı almıştır.
Time Services Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Özer ve Genel Müdürü Sn. Aydın Ömür yaptıkları açıklamada; “Bentour International gibi Rusya ve BDT pazarlarında güçlü ve sektörde seçkin bir yere sahip markayı bünyemize katmış olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Ekibimizle birlikte hem Time Services hem de Bentour International olarak daha iyi yerlere gelmek için çaba göstereceğiz. Firmamız ve sektörümüz için hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.

Manşetler

Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor
Ekonomi sınıfına yatırılabilen koltuklar geldi
Gemide yapılan düğün töreni gökyüzüne taşındı
Ordu'daki tarihi Aya Nikola adası turizme kazandırılacak
Süper zenginler Türkiye ekonomisinin 2,5 katını saklıyor
Anadolu'nun 106. yıl dönümü için 1920 Koşu Yarışı
Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'