THY’nin gözü Bundesliga’da

Türk Hava Yolları, önümüzdeki sezon Bundesliga’da sponsorluk üstleneceği takım sayısını artıracak. THY’nin hedefinde Bayern Münih de var

WUPPERTAL- Türk Hava Yolları, önümüzdeki sezon Bundesliga’da sponsorluk üstleneceği takım sayısını artıracak. THY’nin hedefinde Bayern Münih de var

Fransa’da yapılacak 2016 Avrupa Futbol şampiyonasının resmi sponsorlarından olan Türk Hava Yolları (THY), gözünü şimdi de Bundesliga’ya dikti. THY Pazarlama Sorumlusu Fatih Çiğal, “Bundesliga şuan merceğimiz altında” dedi.
Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’un uçuş sponsoru olduklarını hatırlatan Çiğal, “Dortmund’un geçmiş dönemdeki sportif başarıları THY için iyi bir referans. Bundesliga’da Werder Bremen, Schalke, Stuttgart ve Hertha Berlin ile de çalışıyoruz. Çalıştığımız takım sayısını artırmak istiyoruz. Bayern Münih ile çalışmak isteriz” dedi.

SPONSORLUK İLE PAZAR GENİŞLEDİ
Üç yıl önce Barcelona, Manchester United, Messi, Drogba ve Kobe Bryant gibi dünyanın gözde takım ve sporcularına sponsorluk yaptıklarını ifade eden Çığal, “Messi ile yaptığımız anlaşmadan sonra İspanya, Latin Amerika ve Uzakdoğu’da müthiş bir pazar yakaladık. Amerika pazarında ise Kobe Bryant ile etkili olduk. Drogba ile Afrika pazarımızı genişlettik. Farklı hedeflerimizden birisi de Olimpiyat Oyunlarını Türkiye’ye kazandırmak” diye konuştu.

ŞAMPİYONAYA ÖZEL SEFER
Dünya üzerindeki 280 uçuş noktasını direkt olarak İstanbul’a bağlamak istediklerini de ifade eden Çiğal, “Futbol şampiyonasının gerçekleşeceği Fransa’ya her hafta 72 sefer düzenliyoruz. Şampiyona boyunca Lens ve St. Etiene kentleri dışında maçların oynanacağı tüm şehirlere uçacağız. Avrupa şampiyonasına katılacak olan 24 ülkeyi de destekleyeceğiz. Şampiyona süresince Fransa’ya günlük 20 sefer planladık” şeklinde bilgi verdi.

Çağlayan Aktürk
 

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?