THY’na Afyonkarahisar’da tepki

THY yolcu az olduğu için Afyonkarahisar- İstanbul seferlerini iptal etti. Yarın için bilet alamayan yolcular duruma isyan etti.

AFYONKARAHİSAR- THY yolcu az olduğu için Afyonkarahisar- İstanbul seferlerini iptal etti. Yarın için bilet alamayan yolcular duruma isyan etti.
Türk Hava Yolları Zafer Hava Limanında Afyonkarahisar- İstanbul seferlerini iptal ettiğini belirtti. THY tarafından yapılan açıklamada; “Çarşamba günü yolcu az olduğu için yolcu az olduğu için Zafer Hava Limanına Afyonkarahisar- İstanbul seferleri iptal edilmiştir” denildi.

VATANDAŞ ISYAN ETTI
Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Çarşamba günü Afyonkarahisar’a dönüş için bilet alamadık.Yolcu az olduğu için uçuşların iptal edildiğini açıkladılar.Uçuşu sağlamak için bir uçak dolusu yolcunun sağlanması mı gerekiyor? Bu açıklama yeterli değildir. Acil dönüş yapmamız gerekiyordu. THY gibi bir kuruma bunu yakıştıramadık” dediler.

SEFER KALDıRıLAMAZ
Afyonkarahisar’ın, termalin başkenti olma hedefi olduğunu hatırlatan vatandaşlar, “Termal turizmde iddialı olan bir kentin uçak seferleri kaldırılmaz, aksine sefer eki konur. Otel müşterilerine yönelik olarak öğle saatlerinde de sefer koyması gereken Türk Hava Yollarının sefer iptali akıl alır gibi bir durum değil” diyetek tepki gösterdiler
 

Manşetler

Savaş, Türkiye ve Doğu Akdeniz'deki turizmi etkiledi.
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 2026 başlıyor
Yacht Life Boat Show 2026 Antalya'da başladı
36 bin 500 keçiboynuzu fidanı toprakla buluştu!
21.Runtalya Maratonu'na 82 ülkeden 10 bin sporcu katıldı
884 lirayı duyan İngilizler, Türkiye'ye akın etti
Türkiye'nin dev şirketine Vlora Havalimanı soruşturması
Hobi bahçelerine yıkım kararı ile 'acil satılık' ilanları
Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor