THY'den Rusya'ya haftada 2 defa uçak seferi

Türk Hava Yolları(THY), Rusya tarafından uçuşların askıya alındığını ve anlaşma gereği pazartesi ve cuma günü olmak üzere haftada 2 sefer Moskova'ya sefer düzenleneceğini açıkladı.

İSTANBUL - Türk Hava Yolları(THY), koronavirüs vakalarını artmasından dolayı Rusya tarafından uçuşların askıya alındığını ve anlaşma gereği pazartesi ve cuma günü olmak üzere haftada 2 sefer Moskova'ya sefer düzenleneceğini açıkladı.

Rusya, koronavirüs vakalarında görülen artış üzerine 15 Nisan-1 Haziran tarihleri arasında Türkiye'ye charter seferi yapılmasını yasaklamasının ardından, tarifeli uçuşlar da haftada iki ile sınırlandırılmıştı. Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları'ndan yolculara yönelik olarak yapılan duyuruda, "Resmi makamlarca alınan karar uyarınca 15.04.2021 ile 01.06.2021 tarihleri arasındaki Rusya Federasyonu çıkışlı ve varışlı tüm seferler durdurulmuştur. Bu süre boyunca Türkiye ve Rusya arasında karşılıklı olarak haftada iki sefer icra edilecek olup uçuşlarınız hakkında güncel bilgiler için sitemizi ziyaret edebilirsiniz" denildi.

Manşetler

Pilotlar, başarılı öğrenciye pilotluk hayalini armağan etti
Kapatılan 4 bini aşkın otelin kapısı açılıyor
Alanya'da 178 Slovakyalı turist çiçeklerle karşılandı
Asya Seyahat Endüstrisi, Cakarta’da buluşuyor
Web sitelerine Bakanlıktan 2 yıllık erişilebirlik onayı
Elmalı'nın Canları kültür ve inanç turizmine kazandırılıyor
Turizmde rezervasyonlar iptal ediliyor
China Eastern Türkiye, Kazakistan ve Fransa'ya uçuş ekliyor
Air Transat Toronto İstanbul arasında uçuş başlatıyor
Turizmde alarm zilleri çalıyor, acil önlem çağrısı