THY’den her şey dahil 44 TL

Skytrax tarafından ‘Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi’ seçilen Türk Hava Yolları (THY) kış dönemi için bilet satışına başladı. Erken bilet alan 44 TL’ye uçabilecek.

İSTANBUL- Skytrax tarafından ”Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen Türk Hava Yolları (THY) ile kış döneminde seyahat edecek yolcular, biletlerini erken almaları durumunda tüm yurt içine, her şey dahil 44 liraya uçakla seyahat edebilecek.
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, 18,8 milyon yolcunun oylarıyla Skytrax tarafından ”Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi” seçilen THY’nin yakaladığı bu başarıyı, ödülün gerçek sahipleri olan yolcularıyla paylaştığı belirtildi.
Açıklamada, kış döneminde seyahat edecek yolcuların, biletlerini erken almaları durumunda, tüm yurt içi uçuşlarda her şey dahil 44 TL’ye uçabilecekleri ifade edilerek, indirimden faydalanmak isteyen yolcuların, 1–31 Temmuz tarihleri arasında almaları zorunlu olan biletleri ile uçuşlarını 21 Kasım 2011- 24 Mart 2012 tarihleri arasında (19 Ocak-12 Şubat 2012 tarihleri arası hariç) gerçekleştirebilecekleri bildirildi.
Açıklamada ayrıca, kampanya ile ilgili detaylı bilgilerin tüm Türk Hava Yolları satış noktalarından, ”www.thy.com” web sitesinden veya ”444 0 849” numaralı Çağrı Merkezi’nden alınabileceği belirtildi.

Manşetler

Türkiye'nin medikal ve kayak turizmine ilgi yükseldi
Andrea Bocelli’nin Romanza 30. Yıl için İstanbul'a geliyor
Yunanistan'dan Türk vatandaşları için vize kararı
İbrahim Canliel, Air Astana Group’un CEO’su oldu
2025'te Antalya'ya 120 bin Letonyalı turist geldi
TUI raporu: Bilgi odaklı seyahatlere artan ilgi artıyor
Turizmin yeni hedefi: Belirsizlik çağında yönü değişiyor
İstiklal Caddesi, 2025'te 107 milyonla rekor kırdı
easyJet: Türkiye, Kıbrıs ve Mısır rezervasyonlarda düşüş
Heritage İstanbul'da tarihi yarımadanın hafızası sunuluyor