THY’den havacılıkta yüksek lisans

THY'nin ‘Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı’nın 3. dönemi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle başladı.

İSTANBUL- İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), THY ve Boeing’in işbirliğinde iki yıl önce başlatılan ‘Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı’nın 3. dönemi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle başladı.

Törende konuşan THY Genel Müdürü Temel Kotil, şirketin, diğer program ortakları Boeing ve İTÜ gibi havacılık programına katkıda bulunmaktan büyük gurur duyduğunu ifade etti. THY’nin, dünyada en fazla ülkeye ve en yüksek sayıda uluslararası destinasyona uçan havayolu unvanına sahip olduğunu ifade eden Kotil, “Bu başarının devamında uzun vadeli hedeflerimizi uygulamaya devam ettikçe, bu programın, Türkiye havacılığının gelecekteki liderlerinin mesleki yeteneklerine önemli katkılarda bulunmaya devam edeceğine inanıyorum” dedi.
 

Manşetler

Frigya bölgesinde 3 bin yıllık tarihe dinamit koydular
Alanya'da 67 plajı, 4 tekne ve marinaya mavi bayrak denetimi
Kat görevlisi odaya girmeden, mini barcının girmesi yasaklandı
 Aegean Havayolları, İstanbul Rodos seferine başladı
Midas’tan sonra, Gordion'da büyük keşif
İstanbul'da yaşam maliyetinde akıl almaz artış
Tapuda alıcı ve satıcı harç ödemek zorunda değil
Kira Sözleşmelerinde Noter ve Evrak Masrafı Son Buldu!
Bentour Reisen’den sorumlu turizme 30 elektrikli araç
Bayramda Büyükşehir'in sosyal tesisler açık olacak!