THY’de ikramlar Avusturya’dan

Türk Hava Yolları ve DO&CO AG’nin bir ortak girişimi olan THY DO&CO şirketi, önümüzdeki dönemde sadece Avusturya merkezli DO&CO AG’nin kontrolünde olacak.

İSTANBUL- Türk Hava Yolları’nın dünyaca ünlü ikramları artık tek merkezden yönetilecek. Türk Hava Yolları ve DO&CO AG’nin bir ortak girişimi olan THY DO&CO şirketi, önümüzdeki dönemde sadece Avusturya merkezli DO&CO AG’nin kontrolünde olacak.
Rekabet Kurumu’nun onayı halinde, yıllardır iki tarafın ortaklığında yürütülen uçak içi ikram hizmetleri, yalnızca DO&CO AG’nin idaresine geçecek. THY, DO&CO ile 15 senelik hizmet alım anlaşması imzalamıştı. 



EL DEĞİŞTİRİYOR 

9 Ağustos’ta Rekabet Kurumu’na başvuruda, “Türk Hava Yolları A.O., DO & CO İstanbul Catering ve Restaurant Hizmetleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. aracılığıyla dolaylı olarak DO&CO Aktiengesellschaft’ın ortak kontrolünde bulunan THY DO & CO İkram Hizmetleri A.Ş.’nin, THY ve DO & CO İstanbul Catering ve Restautant Hizmetleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. aracılığıyla DO&CO Aktiengesellschaft’ın dolaylı tek kontrolüne geçmesi” ifadesi yer aldı.

Manşetler

THY pilotu Özkan Dizdar, İtalya’da yüzme şampiyonu
Hilton Türkiye’de "Mağara Otel"i açıyor
ITF 2025’de iş bağlantıları yapmaya hazır mısınız?”
Ünal Aysal, Les Ottomans ihalesi için altı dava açtı
 Ecrin Saygın, Sinemanın Kraliçesi seçildi
Singapore Airlines ve Mandai Wildlife yaban hayat için buluştu
“Anadolu’nun Bitki Mirası” Mutfak’ta sergileniyor
Kazık yemekten bıkan turist su için bile pazarlık yapar oldu
Marriott Business Council Türkiye, "Yaza Merhaba" dedi
TAV'ın New York JFK'da üçüncü yolcu salonu açıldı