THY, Brezilyalı Azul ile anlaşma imzaladı

Türk Hava Yolları, Azul'un iç hat koduna eklenecek ve yolcular THY üzerinden biletlerini doğrudan satın alabilecek

İSTANBUL- Brezilya'nın en büyüğü Azul ve THY arasında kod paylaşımı yapılacak. Böylelikle Türk Hava Yolları, Azul'un iç hat koduna eklenecek ve yolcular THY üzerinden biletlerini doğrudan satın alabilecek. Brezilya'nın en büyük havayolu şirketi Azul iç hatlarına Türk Hava Yolları'nın (THY) "TK" kodunu ekleyecek.

DİREKT BİLET SATIN ALINABİLECEK

Böylelikle müşteriler, doğrudan THY satış kanallarından, Azul tarafından opere edilen Brezilya iç hat destinasyonlarına uçmak için bilet satın alabilecek.

"THY BAĞLANTILI YOLCULAR DA FAYDALANACAK"

Anlaşma ile ilgili olarak Azul'un Gelir Sorumlusu Abhi Shah, "Türk Hava Yolları ile yaptığımız ortak kod paylaşımı sözleşmesi, özellikle Avrupa ve Asya'dan Brezilya'ya giden yolcular nezdinde uluslararası varlığımızı güçlendirmek için çok önemli; yolcularımız artık bilet keme, check-in ve biniş kartı kolaylıklarından faydalanabilecekler. Ayrıca Azul'un ödüllü hizmetlerinden THY bağlantılı yolcular da faydalanacak."dedi.

"ÇOK MUTLUYUZ"

Türk Hava Yolları Başkan Vekili ve CEO'su Bilal Ekşi ise,"Türk Hava Yolları olarak, Brezilya'nın en önemli havayollarından biri olan Azul ile "codeshare" ortağı olduğumuz için çok mutluyuz. Bu yeni ticari işbirliği sayesinde, yolcularımız İstanbul-Sao Paulo uçuşunu takiben, kolaylıkla Sao Paulo'dan Brezilya'nın çeşitli destinasyonlarına uçabilecekler" dedi.

THY, başlangıçta, Azul'un Sao Paulo (Guarulhos) operasyonlarından Brezilya'da Rio de Janeiro, Belo Horizonte, Ilheus, Porto Seguro, Porto Alegre, Brasilia, Foz do Iguaçu ve Florianopolis gibi 14 destinasyona kendi kodunu yerleştirecek.

Azul, Brezilya, Avrupa, Amerika Birleşik Devletleri ve Güney Amerika'da 100'den fazla destinasyona, günde 755 kalkış gerçekleştiriyor.

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?