THY YouTube'da rekor kırdı

THY'nin yaşayan efsaneler Messi ve Bryant'ı bir araya getirdiği film, YouTube'da 6 günde 70 milyon kişi tarafından izlendi

İSTANBUL- THY'nin yaşayan efsaneleri ikinci kez bir araya getirdiği reklam filmi rekor kırdı. Messi ve Bryant'ın oynadığı film, YouTube'da 6 günde 70 milyon kişi tarafından izlendi
Yeşil sahaların yaşayan efsanelerinden Lionel Messi ile NBA yıldızı Kobe Bryant'ı tekrar bir araya getiren Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam filmi izlenme rekoru kırıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=jhFqSlvbKAM

6 GÜNDE 70 MİLYON
3 Aralık'ta gösterime giren reklam filmini 6 günde 70 milyondan fazla kişi izledi. Geçen yıl gösterime giren film de 15 günde 100 milyon izleyiciye ulaşmış ve "hit" olmuştu. Bu da THY'nin sosyal paylaşım sitesi YouTube'da en fazla izlenen reklam filmi unvanını almasını sağlamıştı. Böylece, yılda 40 milyon yolcu taşıyan Türk Hava Yolları, ikinci reklam filmiyle rekor tazeledi. Reklam filmi, THY'nin sefer gerçekleştirdiği çeşitli ülkelere giden Messi ve Kobe'nin burada çektikleri fotoğrafları birbirlerine göndermesini anlatıyor. Filmi, günde 12 milyon, saatte ise 490 bin kişi izliyor. "Kobe vs. Messi: Shootout" adıyla uluslararası gösterime giren film, geçen yıl çekilen "Kobe vs. Messi: Legends on Board"'un devamı olarak nitelendiriliyor. Çekimlerinde yaklaşık 200 kişinin görev aldığı film, 20'nin üzerinde farklı dilde, 170'den fazla ülkede yayınlanıyor. Kızıl Meydanı, Çin Seddi, Maldiv Adaları, Bangkok, Kilimanjaro Dağları gibi Türk Hava Yolları'nın destinasyonlarını konu alan film, Sultanahmet Meydanı'nda çekilen sahne ile sona eriyor.

Manşetler

Türkiye'nin medikal ve kayak turizmine ilgi yükseldi
Andrea Bocelli’nin Romanza 30. Yıl için İstanbul'a geliyor
Yunanistan'dan Türk vatandaşları için vize kararı
İbrahim Canliel, Air Astana Group’un CEO’su oldu
2025'te Antalya'ya 120 bin Letonyalı turist geldi
TUI raporu: Bilgi odaklı seyahatlere artan ilgi artıyor
Turizmin yeni hedefi: Belirsizlik çağında yönü değişiyor
İstiklal Caddesi, 2025'te 107 milyonla rekor kırdı
easyJet: Türkiye, Kıbrıs ve Mısır rezervasyonlarda düşüş
Heritage İstanbul'da tarihi yarımadanın hafızası sunuluyor