THY uçağına yükleme aracı çarptı

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul’dan İsviçre’ye gidecek yolcu uçağının motoruna apronda çalışan bir yükleme aracı çarptı.

İSTANBUL- Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul’dan İsviçre’ye gidecek yolcu uçağının motoruna apronda çalışan bir yükleme aracı çarptı.
Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 19.55 sıralarında Atatürk Havalimanı apronunda yaşandı. Atatürk Havalimanı'ndan Zürih'e gidecek olan THY'nin TK1911 sefer sayılı Airbus 320 tipi uçağı apronda sefer için hazırlıklara başladı. Bu sırada apronda yer hizmeti şirketine ait bagaj yükleme-boşaltma aracı, uçağın motoruna çarptı. Çarpma sonucu motor kapağında küçük çapta hasar meydana gelirken, uçak seferden çekilerek bakıma alındı. Yolcular ise THY tarafından tahsis edilen başka bir uçakla saat 21.13'te Zürih'e gönderildi.

 

Manşetler

Frigya bölgesinde 3 bin yıllık tarihe dinamit koydular
Alanya'da 67 plajı, 4 tekne ve marinaya mavi bayrak denetimi
Kat görevlisi odaya girmeden, mini barcının girmesi yasaklandı
 Aegean Havayolları, İstanbul Rodos seferine başladı
Midas’tan sonra, Gordion'da büyük keşif
İstanbul'da yaşam maliyetinde akıl almaz artış
Tapuda alıcı ve satıcı harç ödemek zorunda değil
Kira Sözleşmelerinde Noter ve Evrak Masrafı Son Buldu!
Bentour Reisen’den sorumlu turizme 30 elektrikli araç
Bayramda Büyükşehir'in sosyal tesisler açık olacak!