THY, Tam Air ile ortak uçuyor

Türk Hava Yolları(THY) ile Brezilya TAM Havayolları arasında gerçekleşecek Serbest Satış Ortak Uçuş Anlaşması mzalandı.

İSTANBUL- Türk Hava Yolları(THY) ile Brezilya TAM Havayolları arasında gerçekleşecek Serbest Satış Ortak Uçuş Anlaşması imzalandı. THY'den yapılan açıklamaya göre, imzalanan Serbest Satış Ortak Uçuş anlaşması sayesinde Türk Hava Yolları ile TAM Hava Yolları, ortak uçuşlar gerçekleştirecek.
Türk Hava Yolları’nın halihazırda sefer düzenlemediği, Buenos Aires, Rio de Janeiro, Iguassu Falls, Porto Alegre ve Brezilya uçuş noktalarına; ayrıca, Sao Paulo üzerinden Madrid’e TK uçuş kodu ile sefer düzenleyebilecek.
TAM Hava Yolları ise buna karşılık Türk Hava Yollarının sefer düzenlediği İstanbul-Saol Paulo ve İstanbul-Madrid seferlerine uçuş kodunu ekleyecek.
2014 yılında Brezilya’da gerçekleşecek Dünya Kupası ve 2016 Olimpiyat Oyunları’na dikkat çeken THY, TAM Hava Yollarının Brezilya'da 43, Latin Amerika'da 19 şehre, Amerika ve Avrupa'ya seferler düzenlediğini bildirdi.
 

Manşetler

Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri
Astoria Grande yeniden Amasra rotasına hazırlanıyor
Bodrum’da koşu turizmi: Yarı maratona 23 ülkeden sporcu
ITF 2026’da 17 bin ziyaretçi, 9 bin 405 B2B