THY özel hissettiriyor

“THY ile yolculuk yaparken insan kendini özel hissediyor” diyen Radetti, uçakta yapılan ikramı ve verilen hizmeti beğendiğini anlattı.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM

İSTANBUL- Amerikan Seyahat Acenteleri Birliği -ASTA IDE 2010 için İstanbul"a gelen Tasteful Croatian Journeys"in sahibi Wanda S.Radetti ilk kez seyahat ettiği Türk Hava Yolları"ndan çok memnun kaldığını söyledi. “THY ile yolculuk yaparken insan kendini özel hissediyor” diyen Radetti, uçakta yapılan ikramı ve verilen hizmeti beğendiğini ve muhteşem bir yolculuk yaptığını anlattı.


Özkan Altıntaş ve Wanda S.Radetti

HERKESE METHEDECEĞİM

İkram edilen yemeklerin lezzetine bayıldığını belirten Wanda S. Radetti “Ülkeme döndüğüm zaman herkese THY"nı anlatacağım. Türkiye"ye THY ile seyahat etmelerini söyleyeceğim” şeklinde konuştu.

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri