THY, Katmandu'ya uçacak

THY'nin Hindistan Kuzey ve Batı Bölgesi Müdürü Adnan Aykaç'ın yaptığı açıklamaya göre yakında yolcular İstanbul ve Katmandu arasında uçacak.

YENİ DELHİ- THY'nin Hindistan Kuzey ve Batı Bölgesi Müdürü Adnan Aykaç'ın yaptığı açıklamaya göre yakında yolcular İstanbul ve Katmandu arasında uçacak.
Adnan Aykaç açıklamasında, “Yakın zamanda Nepal’deki havacılık endüstrisinde meydana gelen dikkat çekici gelişmeler nedeniyle bu pazara giriyor olmaktan büyük bir heyecan duymaktayız.” diye ekledi.
THY, Nepal'de genel satış acentesi (GSA) olarak Zenith Travels’i belirledi. Yapılan anlaşmaya göre, 1 Marttan itibaren Nepal'de Türk Hava Yollarının bütün satış ve pazarlamasını Zenith temsil edecek. Zenith Travels’in Müdürü Joy Dewan, “Bilet satışlarına başlamış bulunmaktayız. Bir ya da iki ay içerisinde uçuşların başlaması muhtemeldir.” diye konuştu.
Dewan, “hava şirketinin Kathamandu’ya sefer düzenlemek için turizm ve sivil havacılık bakanlığından izin alma sürecinde olduğunu” ekledi.
Nepal ve Türkiye 2010 Eylül ayında Hava Ulaştırma Anlaşması (ASA) imzaladı. ASA iki ülkenin Katmandu ve İstanbul arasında haftada 14 uçuş yapmasına izin veriyor.

Manşetler

Savaş, Türkiye ve Doğu Akdeniz'deki turizmi etkiledi.
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 2026 başlıyor
Yacht Life Boat Show 2026 Antalya'da başladı
36 bin 500 keçiboynuzu fidanı toprakla buluştu!
21.Runtalya Maratonu'na 82 ülkeden 10 bin sporcu katıldı
884 lirayı duyan İngilizler, Türkiye'ye akın etti
Türkiye'nin dev şirketine Vlora Havalimanı soruşturması
Hobi bahçelerine yıkım kararı ile 'acil satılık' ilanları
Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu
Fas turizme 3,5 milyar avro yatırım yapıyor