THY Kargo son kez uçuyor; AHL özel jet ve devlete kaldı

Türk Hava Yolları (THY) Kargo tarafından kullanılan Atatürk Havalimanı, bu gece itibariyle kargo uçuşlarına da son veriyor.

İSTANBUL - Atatürk Havalimanı'ndan yapılan kargo uçuş operasyonları bugün itibariyle sona eriyor. Taşınmada sekteye uğramasın diye zamları açıklayamadılar Atatürk Havalimanı'ndan yapılan kargo uçuş operasyonları bugün itibariyle sona eriyor.

Türk Hava Yolları (THY) Kargo tarafından kullanılan Atatürk Havalimanı, bu gece itibariyle kargo uçuşlarına da son veriyor. Yeni gün ile birlikte İstanbul Havalimanı'ndan yapılacak olan kargo uçuşlarıyla birlikte Atatürk Havalimanı yalnızca özel jet ve devlet uçaklarına hizmet verecek. 

Halihazırda iki THY Kargo uçağı Atatürk Havalimanı'nda bulunuyor. Bir THY Kargo uçağı da biraz sonra Atatürk Havalimanı'na iniş gerçekleştirecek. Bu uçaklar gece Atatürk Havalimanı'ndan son kalkışlarını yapacak. 

Atatürk Havalimanı'ndaki son kargo ekipmanları ise İstanbul Havalimanı'na taşınıyor. Yarın sabahtan itibaren Atatürk Havalimanı yalnızca özel jet, devlet uçakları ve ambulans uçaklara hizmet verecek. 

Manşetler

Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi