THY İsveçlileri Çin’e taşıyacak

İsveç’te Çin Büyükelçiliği ve Çinliler ile Çin’de faaliyet gösteren 200’e yakın İsveçli şirketlerin çalışanları, THY ile Stockholm’dan İstanbul aktarmalı Çin’e uçacak.

STOCHOLM - İsveç’te Çin Büyükelçiliği ve Çinliler ile Çin’de faaliyet gösteren 200’e yakın İsveçli şirketlerin çalışanları, THY ile Stockholm’dan İstanbul aktarmalı Çin’e uçacak.
THY İsveç Müdürü Bilal Tezcan (sol başta), THY‘nin Avrupa´nin en iyi hava yolu şirketi olarak İskandinavya‘dan Çin´e köpru kurduğunu söyledi.Turkish Corporate Club adı altında gerçekleştirilen anlaşma için Stockholm’de Radisson Otel’de bir kokteyl düzenlendi. THY Stockholm Müdürü Bilal Tezcan, “İsveçli şirketlerin Çin’e önemli yatırımları var. Bu yatırımlar doğrultusunda, İsveç- Çin arasında havayolları şirketlerinin ilgisini çeken büyük bir pazar oluştu. THY’da bu pazardan pay alabilmek için bu çalışmaları başlattı” dedi.

Manşetler

Hawaiian Airlines pilotları sakallarını tıraş edecekler
Petrole gelen sürekli zam pazarcı esnafı zorluyor
Hayırsızada’dan günümüze 'köpeksizleştirme siyaseti'
Valilik sokak köpekleri için mayıs sonuna kadar süre verdi
Balkon bahçeciliği eğitimi ile balkonlar renkleniyor
Maceranın ön saflarında yer alan yeni nesil kadınlar
Norveç'i kasıp kavuran Paskalya suç dalgası:Påskekrim
Issız bir adada mahsur kalma fikri çok zor!
Yeni dünyaya hazırlık: Değişen güç odakları
Rallide Yeni Sezon Marmaris'te Açıldı