İSTANBUL- Türk Hava Yolları (THY) , seyahatlerini önceden planlayanlara yönelik kampanyalı uçuşlara devam ediyor. THY’den yapılan açıklamada Ukrayna’da; Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ve Simferopol şehirlerinden İstanbul’a gidiş-dönüş her şey dâhil biletlerin 119 dolardan satılmaya başladığı bildirildi. Aynı zamanda, İstanbul’dan; Ukrayna’nın Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ve Simferopol şehirlerine gidiş-dönüş ise her şey dâhil 99 Euro’dan satılıyor.
Yapılan açıklamada, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin biletlerini 10-31 Ocak 2013 tarihleri arasında alması gerektiği ve seyahatlerini 15 Şubat 2013 ile 30 Nisan 2013 tarihleri içinde planlanması gerektiği belirtildi.
Sözü geçen her şey dâhil 119 dolarlık ve 99 Euro’luk ücretler THY’nin resmi web sitesi ücretleri olduğu, havayolu satış ofislerinde ve acentelerde bu ücretlerin değişiklik gösterebileceği ifade edildi.
Öte yandan kampanya süresince Ukrayna’nın; Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ve Simferopol şehirlerinden, Avrupa’ya 309 dolardan başlayan ücretlerle uçma imkânı sunulurken Ukrayna çıkışlı, Amerika varışlı ücretler de 749 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.
Manşetler
Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?