İSTANBUL- Türk Hava Yolları (THY) , seyahatlerini önceden planlayanlara yönelik kampanyalı uçuşlara devam ediyor. THY’den yapılan açıklamada Ukrayna’da; Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ve Simferopol şehirlerinden İstanbul’a gidiş-dönüş her şey dâhil biletlerin 119 dolardan satılmaya başladığı bildirildi. Aynı zamanda, İstanbul’dan; Ukrayna’nın Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ve Simferopol şehirlerine gidiş-dönüş ise her şey dâhil 99 Euro’dan satılıyor.
Yapılan açıklamada, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin biletlerini 10-31 Ocak 2013 tarihleri arasında alması gerektiği ve seyahatlerini 15 Şubat 2013 ile 30 Nisan 2013 tarihleri içinde planlanması gerektiği belirtildi.
Sözü geçen her şey dâhil 119 dolarlık ve 99 Euro’luk ücretler THY’nin resmi web sitesi ücretleri olduğu, havayolu satış ofislerinde ve acentelerde bu ücretlerin değişiklik gösterebileceği ifade edildi.
Öte yandan kampanya süresince Ukrayna’nın; Kiev, Odesa, Donetsk, Dnipropetrovsk, Lviv ve Simferopol şehirlerinden, Avrupa’ya 309 dolardan başlayan ücretlerle uçma imkânı sunulurken Ukrayna çıkışlı, Amerika varışlı ücretler de 749 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.
Manşetler
Dünyanın en güçlü 100 kadını!
Ferit Şahenk'in Londra 'Rüya'sı bitti
Voyager Station adlı uzay oteli geliyor
Notre-Dame Katedrali, yangın sonrası yeniden hayata döndü
Japonya çorapları nasıl en havalı hediyelik eşya oldu?
Yaratıcı sektörlerin OpenAI-Disney anlaşması endişesi!
Seyahat dünyası en sevilen geleneğini kurtarabilir mi?
Rusya, Ukrayna limanındaki Türk gemisini vurdu
Turizm bölgeleri İspanyol ekonomisinin itici gücü oldu
Dünya yenilikçi ve dijital turizme doğru hızla gidiyor