THY, Hollywood’a sponsor

THY'nin önümüzdeki yıl yeni "cinlik"ler yapacağını vurgulayan Kotil, THY'nin, bazı "kült" filmlere sponsor olacağı yönündeki haberleri doğruladı.

İSTANBUL- Dünyanın ünlü futbol kulüplerine ve basketbol liglerine sponsorluk yapan, THY gözünü daha yukarılara dikti. Ünlü sporcuları ve film yıldızlarını reklamlarında oynatan THY'nin önümüzdeki yıl yeni "cinlik"ler yapacağını vurgulayan Kotil, THY'nin, bazı "kült" filmlere sponsor olacağı yönündeki haberleri doğruladı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt çifti, Charlize Theron gibi Hollywood starları ile gişe rekoru kıran "Batman" ve "Süperman" gibi filmler için sponsorluk görüşmesi yapıp yapmadıklarının sorulması üzerine Kotil, görüşmeler sürdüğü için somut anlaşma olmadan, imza atılmadan isim vermesinin doğru olmadığını belirtti.
Kotil, "Biz marka oluşturmada 2005 yılında 5 milyon dolar para harcadık. Bu yılki bütçemiz 200 milyon dolar. Önümüzdeki sene daha çok olur. Yarım milyar dolardan fazla harcadık bugüne kadar. Hollywood yıldızları olsun, sponsorluk olsun, bu işin içeriğini oluşturuyor. Para aslında onlara gitmiyor, para medyaya gidiyor. Dolayısıyla biz o içeriği en iyi yapacak şekilde büyük şeyler düşünüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.Yıldızlara nasıl bir sponsorluk düşünüldüğü yönündeki soruya Kotil, "Reklam filmlerimizde oynatıyoruz ve aktivitelerimize getirtiyoruz. Sonuçta bizim için bir gider ama tanıtım için çok önemli" karşılığını verdi.Kotil, gelecek yıl nasıl projeler geliştireceklerine dair ise "Bugüne kadar belirli bir mantıkla, bir metotla geldik. Bundan sonra farklı gitmemiz gerekiyor çünkü belirli bir algı oluştu, bir seviyeye kadar getirdik. Bundan sonra tepeye çıkarmamız lazım. Onun için bizden epey cinlikler bekleyebilirsiniz" dedi.
 

Manşetler

Bir zamanlar yiyecek için kanını satan milyarder
Savaş, Türkiye ve Doğu Akdeniz'deki turizmi etkiledi.
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 2026 başlıyor
Yacht Life Boat Show 2026 Antalya'da başladı
36 bin 500 keçiboynuzu fidanı toprakla buluştu!
21.Runtalya Maratonu'na 82 ülkeden 10 bin sporcu katıldı
884 lirayı duyan İngilizler, Türkiye'ye akın etti
Türkiye'nin dev şirketine Vlora Havalimanı soruşturması
Hobi bahçelerine yıkım kararı ile 'acil satılık' ilanları
Tur şirketi iflas etti, 600 kişi Umre'de mağdur oldu