THY, Edinburgh’da Avrupa’daki İlk Lounge’ını Açtı

THY, Avrupa’daki ilk yolcu salonunu İskoçya’nın tarihi kenti Edinburgh’da hizmete açtı. Bu yeni salon, şirketin dünya genelindeki sekizinci uluslararası salonu olarak kayda geçti

EDİNBURGH - Türk Hava Yolları (THY), Avrupa’daki ilk yolcu salonunu İskoçya’nın tarihi kenti Edinburgh’da hizmete açtı. Bu yeni salon, şirketin dünya genelindeki sekizinci uluslararası salonu olarak kayda geçti ve küresel ölçekte sunduğu hizmet kalitesini genişletme hedefinin önemli bir adımı oldu.
Toplam 673 metrekarelik alana sahip salon, aynı anda 149 yolcuyu ağırlayabilecek şekilde tasarlandı. Mimari yapısı ve sunulan imkanlarla yolculara konforlu bir deneyim sunmayı hedefleyen salon, Edinburgh Havalimanı’ndaki tek Star Alliance yolcu salonu olma özelliğini taşıyor. THY, bu açılışın Avrupa’da açılacak diğer salonlar için başlangıç niteliği oluşturmasını umut ediyor.

 
Türk Hava Yolları Yer Operasyon Anlaşmalar Başkan Yardımcısı Abdullah Sait Şenler, süreç boyunca emeği geçen CIP Lounge Anlaşmaları ve Koordinasyon Müdürü Yusuf Dilberoğlu’na ve ekibe teşekkürlerini iletti.

Manşetler

Voyager Station adlı uzay oteli geliyor
Notre-Dame Katedrali, yangın sonrası yeniden hayata döndü
Japonya çorapları nasıl en havalı hediyelik eşya oldu?
Yaratıcı sektörlerin OpenAI-Disney anlaşması endişesi!
Seyahat dünyası en sevilen geleneğini kurtarabilir mi?
Rusya, Ukrayna limanındaki Türk gemisini vurdu
Turizm bölgeleri İspanyol ekonomisinin itici gücü oldu
Dünya yenilikçi ve dijital turizme doğru hızla gidiyor
Uçakta kavga çıkaran dokuz kişi gözaltına alındı .
Alanyalı kadınlar hayallerine pedal çeviriyor!