THY Bağdat seferine başlıyor

Türk Hava Yolları, 1991 Körfez Savaşı sırasında durdurduğu Bağdat seferlerine 26 Ekim 2008 tarihinden itibaren yeniden başlıyor.

İSTANBUL- Türk Hava Yolları, 1991 Körfez Savaşı sırasında durdurduğu Bağdat seferlerine 26 Ekim 2008 tarihinden itibaren yeniden başlıyor.
Avrupa ortalamasının üzerinde büyüme gösteren ve AEA üyesi havayolları arasında 7.sıraya yerleşen Türk Hava Yolları, filosundaki uçak sayısını ve uçtuğu hat sayısını arttırmaya devam ediyor. Türk Hava Yolları 26 Ekim 2008 tarihinden itibaren 17 yıl aradan sonra haftada 3 sefer Bağdat"a uçacak.
Savaş sonrası ilk uçuşunu başlatacak olan Türk Hava Yolları, Bağdat"ı İstanbul aktarmalı olarak Avrupa"ya ve Dünya"ya bağlayacak.

Bağdat seferlerinin tarifesi şöyle:
İSTANBUL-BAĞDAT Pazartesi, Perşembe, Cumartesi, Kalkış 12:30. Varış 16:15
BAĞDAT-İSTANBU Pazartesi, Perşembe, Cumartesi, Kalkış 17:45, varış 19:4
Türk Hava Yolları"nın İstanbul - Bağdat seferlerine ve ücretlerine ilişkin ayrıntılı bilgiler Türk Hava Yolları"nın satış ofislerinden, 444 0 849 numaralı telefondan ve www.thy.com adresinden alınabilir.

Türk Hava Yolları A.O.
Basın Müşavirliği

Türk Hava Yolları Hakkında
1933 yılında 5 uçaktan oluşan filoyla kurulmuş olan THY bugün 113 uçaklık filosuyla, 108 uluslararası, 33 yurt içi olmak üzere dünyada 141 noktaya uçan, 4 yıldızlı havayolu şirketidir.
Star Alliance Hakkında:
Türk Hava Yolları, 1997 yılında kurulan Star Alliance havayolu ittifakları üyesidir. Star Alliance tüm dünyada günde 18,100"e varan seferler ile 162 ülkede 975 noktaya hizmet vermektedir.

Manşetler

Savaş, Fransızların yaz tatili planlarını etkiledi
Yapay zekâ, 2046’ya kadar seyahati şekillendirecek
Kanarya Adaları'nda otellerin yatakları ayarlanabilir olacak
Alman havayolu, Lufthansa 100'ncü yılını kutladı,
Kanarya Adaları, video oyunu ile genç turistleri hedefledi
TUI: Almanların çoğu daha sağlıklı tatil yapmak istiyor
Ham bakanlık, hem basının hafızası: Orhan Birgit
Meksika Dünya Kupası için otel iptallerini konuşuyor
Kos’un 302 yıllık ikonik İbrahim Efendi Camii yenilendi
Antalya'da Turizm Haftası minyatür ve tezhip sergisiyle başladı