THY, Aviator ile Helsinki ‘de yer hizmetleri anlaşması yaptı

Aviator, Türk Hava Yolları’na Finlandiya’nın Helsinki Havalimanı’nda yolcu, yer hizmetleri ve de-icing hizmetlerini sağlayacak.

İSTANBUL- İskandinavya’daki 15 havalimanında havacılık hizmetleri sağlayıcısı olan Aviator Airport Alliance, Türk Hava Yolları ile yeni bir sözleşme imzaladı. Anlaşma kapsamında Aviator, Türk Hava Yolları’na Finlandiya’nın Helsinki Havalimanı’nda yolcu, yer hizmetleri ve de-icing hizmetlerini sağlayacak.Türkiye'nin bayrak taşıyıcısı ve yolcu sayısını dünyanın en büyük ana hava yolu taşıyıcısı olan Türk Hava Yolları, 2012 yılında işbirliğine başladığı Danimarka'nın Kopenhag Havalimanı'nda hizmet alınan Aviator, en eski şirketlerden biri olarak tanınıyor.

Aviator Airport Alliance Ticari Direktörü Casper Dons tarafında yeni sözleşme hakkında yapılan açıklama şöyle:
“Türk Hava Yolları ile uzun süredir devam eden ortaklığımızı daha da güçlendirmekten ve yeni bir sözleşme imzalamaktan heyecan duyuyoruz. Havayolu ile yıllar içinde devam eden işbirliğimiz, kendimizi güvenilir ve profesyonel ortaklar olarak kabul etmemizi sağladı ve ortaklığımızın bu genişlemesi, başarılı geçmiş performansımızın bir kanıtıdır. Bundan sonra da havayolunu ve operasyonlarını desteklemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz.”

Manşetler

Turizmciler: TÜRSAB Başkanı ne yapmak istiyor?
Alman turistleri Yunanista'na kaptırmayalım!
Alanya'nın fıstıklı limonatası tescillendi
Princess Cruises 2026 Yılında Avrupa'ya Beş Gemi Gönderiyor
 800 yıllık Obruk Hanı, otel hizmeti verecek
Bitmeyen gökdelen... 34 yıllık inşaat, lüks otel yapılmak isteniyor
İflas eden otel grubuyla ilgili iddia! "Kredi kaçırma..
Antalya'da Avrupa Günü kutlandı
Turizme değerli hizmetlerde bulunan Yalçın Manav’I kaybettik
Corendon'dan Gazipaşa'ya inen uçağıyla ilgili açıklama