THY, 2009’da atılımlar yapıyor

THY, 2009’da büyük atılımlar peşinde. Şirket yeni yıla Nairobi, Dakar, Sao Paulo ve Lviv seferlerini başlatarak giriyor.

İSTANBUL- 2008 yılında birçok atılım yapan THY, 2009"da büyük atılımlar peşinde. Şirket yeni yıla Nairobi, Dakar, Sao Paulo ve Lviv seferlerini başlatarak giriyor.
Türk Hava Yolları"nın Nairobi (Kenya), Dakar (Senegal), Sao Paulo (Brezilya), ve Lviv (Ukrayna) seferleri başlıyor. Haftada beş sefer yapılan Beyrut"a da her gün uçulacak, Aşkabat uçuşları da haftada 10"a çıkacak.
Türk Hava Yolları"nın, uçuş ağını genişletme stratejisi kapsamında İstanbul"dan yurtdışındaki dört farklı noktaya başlatacağı uçuşların tarihleri belirlendi.
THY"nin Nairobi (Kenya) seferleri 23 Şubat 2009, Dakar (Senegal) aktarmalı Sao Paulo (Brezilya) seferleri 22 Mart 2009 ve Lviv (Ukrayna) seferleri 20 Nisan 2009 tarihinde başlayacak.
23 Şubat 2009 tarihinde başlayacak Nairobi (Kenya) seferleri, Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 18:45"te düzenlenecek. Nairobi"den dönüş seferleri ise Salı, Cuma ve Pazar günleri olarak planlandı.
Hızlı büyüme oranıyla dikkat çeken Türk Hava Yolları, İstanbul Atatürk Havalimanı"dan Dakar (Senegal) aktarmalı Sao Paulo (Brezilya) seferlerini haftada iki kez gerçekleştirecek. Sau Paulo"ya 22 Mart 2009 tarihinde başlayacak seferler, Çarşamba ve Pazar günleri saat 09:35"te düzenlenecek. Sao Paulo"dan dönüşler ise Pazartesi ve Perşembe günleri yapılacak. Sao Paulo"ya gidiş ve dönüş esnasında Dakar"da bir buçuk saat bekleme yapılacak.
Türk Hava Yolları"nın İstanbul Atatürk Havalimanı"ndan yapacağı ve 20 Nisan 2009 tarihinde başlayacak Lviv (Ukrayna) seferleri ise Pazartesi, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada üç kez karşılıklı planlandı. Seferlerin İstanbul kalkışı saat 12:35"te, Lviv"den dönüş ise yine aynı günler saat 15:40"ta olacak.

Beyrut ve Aşkabat"ta frekans artışı
Türk Hava Yolları, halen haftada beş uçuş yaptığı Beyrut"a 2 Ocak 2009 tarihinden itibaren her gün uçuş gerçekleştirecek.
Aşkabat seferleri ise 4 Ocak 2009 tarihinden başlamak üzere haftada 7 frekanstan 10 frekansa çıkacak. Yeni tarifeye göre karşılıklı seferler Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri çift uçuş, diğer günler ise tek uçuş olarak düzenlenecek.

Manşetler

Kappatur’dan 2027’de 299 Euro’dan turlar, yeni rotalar
Rusya dünya lideri: Sokaklarda 2,8 milyon kedi yaşıyor
Rayların 11 lüks efsanesi: İstanbul dünya listesinde!
İspanya turizminde kriz: Liderlik tehlikede mi?
Türk gıda ihracatçılarının ABD hedefi: 2 milyar dolar
THY’de 2027 hazırlığı: Yeni hatlar geliyor
Padişahın ahırlar amiri bir köye adını verdi: İmrahor
Gezgin gösteriş değil, özgün deneyim istiyor!
Caddebostan’ın 1600 yıllık hafızası kitap oldu
Alanya’dan Letonya’ya turizmde yeni iş birlikleri