The Ritz-Carlton, İstanbul 20. Yılını yenilikleriyle kutladiı

Ev ortamında konfor sunan hizmet anlayışı ve samimi ambiyansıyla misafirlerini ağırlayan The Ritz-Carlton, Istanbul’un 20. yılına özel bir davet düzenlendi.

İSTANBUL- Etkileyici lokasyonu ve konfor sunan hizmet anlayışıyla İstanbul’un simgelerinden biri olarak 20 yıldır varlığını sürdüren ve son dönemde yenilikleriyle dikkati çeken The Ritz-Carlton, Istanbul önceki gün özel bir kutlamayla yıldönümünü kutladı.

Ev ortamında konfor sunan hizmet anlayışı ve samimi ambiyansıyla misafirlerini ağırlayan The Ritz-Carlton, Istanbul’un 20. yılına özel bir davet düzenlendi. 2019 yılında tüm odaları yenilenen ve son dönemde yenilikleriyle misafirlerine eşsiz bir dünyanın kapılarını aralayan otelin 20. yıl özel davetine misafirler ve otel çalışanları katıldı

Süzer Holding Onursal Başkanı Mustafa Süzer, Süzer Holding Başkan Yardımcısı Baran Süzer ve The Ritz-Carlton, Istanbul Genel Müdür Vekili Ela Ergin 20. yıla özel hazırlanan pastayı kesti. Müzik dinletisiyle konukların renkli anlar yaşadığı etkinlikte otelin özel lezzetleri davetlilerle paylaşıldı.

Kadim bir şehirde modern bir ifade olarak konumlanan The Ritz-Carlton, Istanbul, Boğaz'ın muhteşem manzarasıyla çağdaş ve şık yaşam tarzı sunuyor. The Ritz-Carlton markası ile uyumlu ve amacına özgü olan eşsiz hizmeti, her konaklamayı zenginleştirerek misafirlerine unutulmaz anılar yaşamaları için ilham veriyor. The Ritz-Carlton içerisinde hizmet vermeye başlayan ve bu sene içinde açılan Vakko Boutique, Vakko Patisserie, Nobu, Sponza ve The Roof gibi mekanlarla misafirlere eşsiz bir dünyanın kapıları aralanıyor.

Manşetler

Meliá Hotels: Otantik gastronomi deneyimi sunmalı
2026 seçimleri uluslararası seyahatler için riskleri artırıyor
TUI ile Umman arasındaki turizm ortaklığı askıya alındı
Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman
Türkiye havalimanları iki ayda 32,9 milyon yolcuya hizmet verdi
 Korkuteli'nin tarihi ve kültürel değerleri turizme kazandırılıyor!
İspanya’nın savaş karşıtı olması ilişkileri güçlendirdi
Lufthansa CEO'su, ilk Boeing 777X'i 2027'de bekliyor
AIRBNB yapay zekâ ile yeniden yapılandırılıyor
Sİngapur 15 yılda MICE'ı iki katına çıkarmayı hnedefledi