The Marmara'ya çifte ödül

Tripadvisor tarafından verilen “2012 Mükemmellik Ödülü”ne, üstün kalite ve hizmet anlayışlarıyla The Marmara Bodrum ve The Marmara Pera layık görüldü.

İSTANBUL- The Marmara Bodrum ve The Marmara Pera sahip olduğu ödüllere bir yenisini daha ekledi. Turizm sektöründe dünyanın en büyük ve en güvenilir web sitesi Tripadvisor tarafından verilen “2012 Mükemmellik Ödülü”ne, üstün kalite ve hizmet anlayışlarıyla The Marmara Bodrum ve The Marmara Pera layık görüldü.
Small Luxury Hotels’in Türkiye’de ilk üyesi olan ve “Five Star Diamond Award” ödülüne sahip olan The Marmara Bodrum ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Sıra dışı konsepti, benzersiz manzarası ve The Marmara kalitesiyle tatil anlayışını yeniden tanımlayan The Marmara Bodrum, günde yaklaşık 40.000.000 kişi tarafından ziyaret edilen “Tripadvisor” tarafından yapılan değerlendirmede 4,5 rating ile “2012 Mükemmellik Ödülü”ne layık görüldü.



Travel&Leisure dergisinin tüm dünyadaki okurlarının oylamalarıyla hazırlanan “Dünyanın En İyi 500 Oteli” listesine de girmeye hak kazanmış olan The Marmara Bodrum, The American Academy of Hospitality Sciences tarafından verilen ve turizm sektöründe dünyanın en prestijli ödülleri arasında gösterilen “5 Star Diamond Award”ın da sahibi.
1998 yılında kurulan ve The Marmara Otelleri’nin ilk konsept oteli olma özelliğini taşıyan The Marmara Bodrum, deneyimli kadrosu, kusursuz hizmet anlayışı ve farklı çizgisiyle kısa sürede oluşturduğu seçkin misafir profiline her zaman daha iyiyi sunmak için çalışmalarına devam ediyor.
Misafir memnuniyetine verdiği değerle sektördeki yerini sağlamlaştıran, The Marmara Pera da, “Tripadvisor” tarafından yapılan değerlendirmede 4 rating ile “2012 Mükemmellik Ödülü”ne layık görüldü. İstanbul’da eğlence ve sanatın merkezinde yer alan The Marmara Pera, bu ödül sayesinde e-ticaret segmentinde önemli bir ivme yakalamış oldu.

Manşetler

Yargıtay, Concierge Derneği 2021 genel kurulunu geçersiz saydı
Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat