İSTANBUL- The Marmara Hotels & Residences, Eylül ayında açmaya hazırlandığı The Marmara Şişli"ye genel müdür olarak Göksenin Kürkçü"yü getirdi.
Çalışma hayatına Crowne Plaza Otel"de başlayan Göksenin Kürkçü, İstanbul Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Lisans, New York City Technical College Turizm ve Otelcilik Yüksek Lisans mezunu. New York Hilton Otel ve Renaissance Polat İstanbul" da görev alan 36 yaşındaki Kürkçü son olarak WOW İstanbul Hotels & Convention Center"da genel müdür yardımcılığını yürütmekteydi.
The Marmara Şişli yeni genel müdürü Göksenin Kürkçü"nün öncelikli görevi, hazırlıkları süren ve Eylül ayında açılması planlanan oteli iş dünyasının vazgeçilmez bir noktası olarak konumlandırmak olacak.
Manşetler
Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu