TGS, İBB şirketi Hamidiye ile anlaşmasını bitirdi

İBB'ye ait su markası Hamidiye ile THY'nin iştirak şirketi TGS yer hizmetleri şirketi arasındaki anlaşma bitirildi. TGS bundan böyle suyu Hamidiye yerine Sırma'dan alacak.

Uğur Onur URHAN
İSTANBUL- İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait su markası Hamidiye ile THY'nin iştirak şirketi TGS yer hizmetleri şirketi arasındaki anlaşma bitirildi. TGS bundan böyle suyu Hamidiye yerine Sırma'dan alacak.

Airport Haber’de yer alan bilgilire göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait su markası Hamidiye ile THY’nin iştirak şirketi TGS yer hizmetleri şirketi arasındaki anlaşma bitirildi. TGS bundan böyle suyu Hamidiye yerine Sırma’dan alacak.



Turkish Ground Services firmasından yapılan duyuru ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı iştiraklerden biri olan Hamidiye marka su alımının durdurulduğu belirtildi. TGS’den gönderilen duyuruda, 30 Eylül (bugün) itibariyle personel içme suyu alımı yapılan Hamidiye A.Ş ile sözleşmenin sona erdiği bugünden itibaren Sırma Grup İçecek ve Sanayi Tic. AŞ ile devam edileceği vurgulandı.

Bilindiği gibi THY uçaklarında da bardak su olarak Hamidiye, şişe bu olarak ise Sırma marka sular kullanılıyordu. Benzer kararın THY için verilip verilmeyeceği şimdiden merak konusu oldu.

Manşetler

Türkiye dolar milyonerleri artışında lider
Sedir ormanlarına mermer ocağı yapılırsa eko turizm biter!
CityBlue Hotels, Kenya'daki ilk sahil tesisini açıyor
Bungalov dolandırıcılığında 263 milyonluk vurgun yapıldı
Antalya '' Erişebilirlikte ''27'nci sertifikayı aldı
THY, Dünya Golf Kupası'nde finalistler yarışacak
Hilton, Afrika'da 160'tan fazla otel ile üç katı büyüyor
Acıbadem, Bayındır Sağlık Grubu’nu alıyor
AK Parti kurucusu Akif Gülle, resort otel projesi yönetiminde
Antalya'da İranlılar, yakınlarının hayatından endişeli!