Tatilbudur.Com Yeni Genel Müdürü Onur Otruş oldu

2011 yılından bu yana Tatilbudur.com Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Onur Otruş, Eylül 2019 itibari ile Genel Müdürlük görevini üstlendi.

İSTANBUL - 2011 yılından bu yana Tatilbudur.com Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Onur Otruş, Eylül 2019 itibari ile Genel Müdürlük görevini üstlendi.

Başkent Üniversitesi Turizm Bölümü’nden mezun olan Otruş, turizm sektöründe, 14 yılı üst düzey yöneticilik olmak üzere toplam 22 yıllık deneyime sahip bulunuyor.

HEDEF DİJİTALDE EN BÜYÜK SEYAHAT OPERATÖRÜ OLMAK

Sektörde 20 yılı geride bırakan Tatilbudur.com; yüzde 79,75 oranla çoğunluk hissesinin MCI Private Ventures ve İş Girişim tarafından satın alınmasıyla birlikte hızlı bir değişim ve büyüme sürecine girerek yeni bir dönem başlattı. 

Yeni süreçle birlikte teknoloji ve marka yatırımları ile sektörde pek çok alanda öncü olan firma, turizm ve seyahat sektöründe yılın en başarılı markası seçilerek "The ONE Awards" bütünleşik pazarlama ödülüne sahip oldu. Ayrıca dijital pazarlama alanındaki reklam kampanyası #TatilBudurlaTatil kampanyası IAB Türkiye tarafından, sosyal pazarlama Word Of Mouth Marketing dalında "Gümüş Mixx" ödülüne layık görüldü. Son olarak da 2018 yılında Google ile anlaşma yaparak Premium Partner firma oldu.  Özellikle Polonyalı yatırım ortağı MCI'ın e-ticaret alanında sahip olduğu global bilgi birikimi Tatilbudur.com'un dijital dönüşümüne büyük katkı sağladı.

Tatilbudur.com’un yüzde 63,75’i Polonyalı MCI Group’ta, yüzde 20 İş Girişim Sermayesi’nde, yüzde 16’sı kurucu ortaklardan D. Bülent Kuş’ta ve yüzde 0,25’i 37 Venture Capital’de bulunuyor.

Manşetler

Adalara giden Türk turist sayısı 1,5 milyona ulaştı
CNN'den ayran analizi: Gerçek bir Türk deneyimi
Türkiye'deki en iyi 5 vejetaryen ve vegan restoran
Türkiye, AB ile vize serbestisi için 6 kriterli çalışma başlattı
Geleneksel sanatlar ile edebiyat buluştu
Noma, yeni yönetimiyle kapılarını açıyor
Plajlarda yeni dönem
Kelebeklerin10 türünden biri yaşam alanını terk etti
Roma ile Madrid arasında gerilim
Akdeniz'de 1.300 yıllık Bizans gemisi bulundu