Taş Plaj'da toplar dostluk ve kardeşlik için atıldı

Demre'nin kardeş belediyesi Polonya'nın ve Starogard Gdanski Voleybol Takımı Taş Plaj'da atışlar dostluk ve kardeşlik köprüsü için atıldı. Sahada Buluştu.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
DEMRE/ANTALYA - Antalya'nın Demre ilçesinde Taş Plaj'da voleybolda atışlar dostluk için atıldı. Noel Baba'nın memleketi Demre'de Demre'nin kardeş belediyesi Polonya'nın ve Starogard Gdanski Voleybol Takımı Taş Plaj'da atışlar dostluk ve kardeşlik köprüsü için atıldı. Sahada Buluştu.

“Kardeşlik Rüzgarı” etkinlikleri kapsamında bugün Taş Beach'te, kardeş şehrimiz Starogard Gdanski ile unutulmaz bir voleybol maçı gerçekleştirildi. Voleybol karşılaşmasına Polonya Starogard Yönetim Kurulu Üyesi Lucyna Herold katıldı.

Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, Taş Plaj'da yapılan voleybol karşılaşmasında atışların dostluk ve kardeşlik için olduğunu söyledi. Başkan Fahri Duran, ''Voleybol maçında atışlar kardeşlik ve dostluk için atıldı. Sadece dostluk, sporun evrenselliği ve geleceğe atılan umut dolu bir adım oldu. Kardeş belediyemiz ile Dostluk köprüsünü kurmaya devam edeceğiz. '' dedi.

Manşetler

İTF 2026, Türkiye turizmine ivme kazandıracak
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!
Air Astana, yapay zeka destekli yönetime geçti
Babadağ’da 194 binin üzerinde yamaç paraşütü uçuşu
Türk Turistin Midilli Ekonomisine Katkısı 80 Milyon Euro
Eurowings’ten 2026’ya uçakta internet, ödül ve yeni hatlar
Sabiha Gökçen Avrupa bağlantılarına Slovenya’yı da ekledi
Alman bisikletçiler Roma su kemerlerini görmek için pedallıyor!
Türkiye Ekonomisine 1 Milyar Dolar Üretim Katkısı Sağladık
Kalkınma Yolu Projesi turizme yeni bir hat getiriyor