ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA- Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi sokaklarını binlerce çiçekle süsledi. Rengarenk çiçekler, salgın nedeniyle sakin günler geçiren tarihi Kaleiçi’nin güzelliğine güzellik kattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaleiçi sokaklarını binlerce çiçekle süsledi. Rengarenk çiçekler, salgın nedeniyle sakin günler geçiren tarihi Kaleiçi’nin güzelliğine güzellik kattı.
MUHTEŞEM GÖRÜNTÜ
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, bu kapsamda Hıdırlık, Hesapçı Sokak ve Keçili Parkta bitki bakımları ve yeni dikimler gerçekleştirdi. Ekipler, Kaleiçi sokaklarını mevsimlik menekşe, aslanağzı, petunya çiçekleri ile saksıları da çalı ve ağaç grubu rengârenk bitkilerle süsledi. Begonvil, hanımeli, kokulu yasemin, kurdela, mercan çalısı, irisina, alternathera, taflan türü kalıcı bitkiler de muhteşem bir görsel sunuyor.
Manşetler
Yapay zekâ turizmde geliri artıracak, maliyetleri azaltacak
Gran Canaria'da yankesici alarmı
Dertour, Hotelplan ile birleşti, İsviçre'de 17 acentesini kapatıyor
Hollandalıların İspanya'ya seyahat talebi düşüşe geçti
Dünya Milyarderleri Listesi, 2025'in En Zenginleri
Şekerci Cafer Erol, Cartier’i geçip Londra’ya girdi
Vergi teklifi yasalaştı; cezalar arttı!
Pos vurgununa önlem geliyor!
Emlak vergisi önceki yılın iki katını geçemeyecek
Elektrikte yeni dönem: Türkiye genelinde zorunlu olacak