Tarihi heykeli satacaklardı

Çanakkale'de İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, tarihi bir heykeli satmak istedikleri iddiasıyla 4 kişi yakalandı.

ÇANAKKALE- Çanakkale'de İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, tarihi bir heykeli satmak istedikleri iddiasıyla 4 kişi yakalandı.
Çanakkale'de İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, tarihi bir heykeli satmak istedikleri iddiasıyla 4 kişi yakalandı.
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı'nca İstanbul ve Denizli'de yaşayan S.B., Y.A., M.A. ve S.M. isimli şahısların, organize suç örgütü kurarak ellerinde bulunan tarihi eserleri satmaya çalıştıkları ihbarı alındı. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine geldikleri belirlenen 4 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Jandarmanın KOM Şube ekipleri, şüphelilerle alıcı gibi bağlantı kurdu. 4 şüpheli, yanlarında getirdikleri bir heykeli Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerine satmaya çalıştıkları esnada suçüstü yakalandı.
S.B., Y.A., M.A. ve S.M. isimli şahıslar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, ele geçirilen ve antik Roma dönemine ait olduğu sanılan mermer taş üzerine el işçiliği ile yapılmış 57 santim uzunluğunda 1 adet Herakles heykeli müzeye teslim edildi.

Manşetler

Çin: Taşların turistik mekanlara dönüştüğü yer
İyi iletişim olmadan bir destinasyon uluslararası olamaz
Türkiye, TUI'nin kış sezonunda ilk üçte
Karınca menüden çıktı: El Nino ünlü şefleri zora soktu
Üç meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Manavgat’ta bal zamanı: Üreticiler festivalde buluştu
Çıralı’da 117 yuvadan 3 bin 500 caretta denize ulaştı
Kışın buğday, yazın halı: Killik tarlalarında renk şöleni
Haaland’dan Norwegian’a “Atkuyruğu” davası
AB'nin yeni kabin bagajı kuralları ne zaman yürürlüğe girecek?