Tamince’nin otelindeki sır ölümü Meclis araştıracak

Rabia Naz Vatan ve şüpheli çocuk ölümlerini araştıran TBMM Komisyonu, diğer olaylara da el atıyor. 

ANKARA - Tamince’nin otelindeki sır ölümü Meclis araştıracak. Rabia Naz Vatan ve şüpheli çocuk ölümlerini araştıran TBMM Komisyonu, diğer olaylara da el atıyor. Komisyon üyesi CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, 8 aylık Ali Emir bebeğin hastanede ölümü, 10 yaşındaki Volkan Beyhan'ın parkta oynarken hayatını kaybetmesi, Burak Oğraş'ın da, Fettah Tamince'ye ait 5 yıldızlı oteldeki ölümünün de araştırılmasını istedi.

2011 yılında Antalya'daki Rixos Lares Hotel'de staj yapan 16 yaşındaki Burak Oğraş dövülüp çatıdan aşağı atılmış, cesedi de içinde su olmayan boş havuzda bulunmuştu. Aydınlatılamayan olayda dönemin Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz FETÖ'den 15 yıl hapis istemiyle yargılanıyor. Yılmaz, olaydan bir yıl sonra aynı otelin yöneticisi olmuştu. Olayı araştıran Asayiş Şube Müdürü ile Cinayet Masası amiri de FETÖ'den ihraç edilmişti.

CHP'li Kılıç, SÖZCÜ'ye yaptığı açıklamada, “Meclis Araştırma Komisyonumuz; 8 aylık Ali Emir bebeğin hastanede ölümünü, 10 yaşındaki Volkan Beyhan'ın parkta oynarken hayatını kaybetmesini de araştırmalıdır” dedi ve şunları söyledi: “2010 yılında İstanbul Sultançiftliği'ndeki askeri alana kaçak hafriyat dökmeye giden kamyon, parkta oynayan 10 yaşındaki Volkan Beyhan'ı ezerek öldürdü. Volkan'ın babası sorumluların cezalandırılması için hukuk savaşı veriyor, adalet arıyor ancak henüz bir sonuç elde edemedi. Komisyonumuz benzer olayların tümünü mercek altına almalı.”

Manşetler

İliteşim ve Turizmde küresel dönüm noktası gerekiyor
Kemer Beldibi Yolu turizm sezonuna kadar yenileniyor
FITUR 2026, En İyi Stand Ödülü'nün kazananları açıkladı.
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!
Vizesiz Emirlikler ve Güney Amerika Keşfi
48 milyarlık dev ihale Mehmet Cengiz'e gitti
Kilim Gazetesi, Stuttgart'ta birlik beraberliğin ışığı oldu
Coffex 2026 kahvesevenleri buluşturmaya hazırlanıyor
Turizmin Kalbi Stuttgart’ta attı: CMT 2026’da rekor katılım
TransAnatolia İstanbul’dan Ankara’ya Koşuyor