Talya Otel özel durumları yatırımcılarla paylaşacak

Hisselerinin yüzde 40'ı Koç Holding ve Koç Ailesine ait Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş (MARES) Divan Antalya Talya Otel ile ilgili KAP’a açıklama yaptı.

ANTALYA- Hisselerinin yüzde 40'ı Koç Holding ve Koç Ailesine ait Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş (MARES) Divan Antalya Talya Otel ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) şöyle açıklama yaptı.

''14.01.2021 tarihli özel durum açıklamamızda, Talya Otel'in yeniden inşası ile ilgili olarak kesinleşen 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı'nın iptali talebi ile açılan davada, yerel Mahkeme tarafından davanın reddi yönünde karar tesis edildiği ve karara karşı davacı tarafından Bölge İdare Mahkemesi nezdinde istinaf yolunun açık olduğu bilgisi verilmiştir. Söz konusu davada davacı tarafından istinaf yoluna başvurulduğu bilgisi edinilmiştir.

Mevcut koşullar altında, 22.01.2021 tarihli özel durum açıklamamızda belirtilen yatırım planında herhangi bir değişiklik söz konusu olmayıp; konuya ilişkin önemli gelişmeler faaliyet raporları ve özel durum açıklamaları vasıtasıyla yatırımcılarımızla paylaşılacaktır. ''

Manşetler

Tuna'dan Wehrmacht askerleri ve motosiklet çıkarıldı
Kruvaziyerde, suç hikayesi temalı turlar ve çikolata
Tarihin En Eski Aşkı, Eski Şark Eserleri Müzesi’nde
Turistler Sünnet Düğününde Pistin Tozunu Attı!
THY’nin Çalışan Sayısı 36 Bin 482’ye Ulaştı
Konya'ya göl manzaralı 10 katlı otel inşa edilecek
Akdeniz’de plastik alarmı! Akıntılar Alanya’ya taşıyor
Turist artışında OECD ülkelerinde dördüncü sıradayız
2026’da aşırı turizmin öne çıktığı 8 destinasyon
İş Bankası Grubu üst yönetiminde görev değişimi