Talha Çamaş Divan’da görev almıyor

Talha Çamaş, sağlık sorunları nedeniyle Türsab Kongresi’nde Divan başkanı olarak görev almayacağını söyledi.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türsab Genel Kurullarının Divan Başkanı, Türsab eski başkanlarından Vizitur’un sahibi Talha Çamaş “Bu kongrede devan başkanı değilim” dedi.
Talha Çamaş, sağlık sorunları nedeniyle Türsab Kongresi’nde Divan başkanı olarak görev almayacağını belirterek “Kararımı Türsab adayları Başaran Ulusoy ve Emin Çakmak’a da bildirdim. Zaten ailem salığım nedeniyle stresten uzak kalmam erektiğini belirterek Divan başkanlığıma karşı çıktı” dedi.



Son genel kurulda Talha Çamaş Divan Başkanı olarak görev alırken rahmetli Nezih Üçkardeşler yardımcısı olarak görev yapmıştı. Divan’da ayrıca Recai Delibaşoğlu görev yapmıştı.
Talha Çamaş, bu kez kongrede görev alacak olanların işlerinin zor olduğunu belirterek “Kalabalık ve terihi bir kongre olacak. Dileğim tüm adaylara eşit mesafede olan ve demokratik davranarak iyi bir kongre olmasını sağlayac bir divan kurulunun görev almasıdır” şeklinde konuştu.

 

Manşetler

Yunanistan Türk turistleri kış turizmi için çağırıyor
TTM 2026, turizm profesyonellerini buluşturuyor
Türkiye’nin En Gözde Kaplıca Merkezleri
Avrupa Pist Bisikleti Şampiyonası dünyaya yayınlanıyor
Hataylı çocuklara Karadeniz'de unutulmaz kar tatili
Çeşme rezidans çöplüğüne döndü!
Noel Baba Kilisesi'ni 178 bin Hristiyan ziyaret etti
Manavgat 22 milyar 38 milyon lira vergi ile 52 ili geride bıraktı!
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:
TÜİK turizm verileri: Tatili kısalttık, harcamayı artırdık!