Tadım ustalarına yeni mekânda yeni lezzetler sunuldu

Chaine des Rotisseurs Antalya üyeleri, Suvla şaraplarıtadımı ve ardından düzenlenen geleneksel yemekte buluştu

ANTALYA - Gastronomi sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Chaine des Rotisseurs Derneğinin Antalyalı yöneticileri, üyeleri ve misafirleri, Antalya’nın yeni mekânlarından TheAvocado Boom Restaurant'ta, Suvla şaraplarının tadımı ve geleneksel yemekte bir araya geldi. Antalyalı tadım ustalarının buluştuğu yemek öncesi verilen kokteylde yöneticiler, üyeler ve misafirleri erken bayramlaşmanın mutluluğunu yaşarken birbirinden lezzetli yemek, tatlı ve içeceklerin tadına baktılar.

Gurmeler ve şarap tadım ustası degistatörler, menüde yer alan, avokado dilimleri, isli kereviz püresi, semizotu, kuzu kulağı, reyhan vinegret, glaze edilmiş ızgara musky, tahin soslu bebek patates dilimleri, soğan turşuşu ve balık yumurtası ile tatlandırılmış mekânın özel yemeği Avocado Bowl ve kuru domatesli mantar püresi, 1zgara kuşkonmaz, julien taze soğan, kekikli vinegret ve şeftali ketçabı ile tatlandırılmış Küşleme Roll ve banyo edilmiş ördek göğsü, kuru meyveli ve tiftiklenmiş ördekli çiçek dolması ve zencefilli umami sosla tatlandırılmış ördekten oluşan yemeklerin ve Suvla şaraplarının tadına baktı, sunum ve servise tam not verdi.

Chaine des Rotisseurs Derneği Antalya Yönetim Kurulu Başkanı M. Nihat Tümkaya, şarap tadımı ve derneğin geleneksel yemeği sonunda yaptığı konuşmada, Suvla Şarapları Akdeniz Bölge Müdürü Ahmet Okur ve şarap uzmanları Dilara Sezel Sanyel ile Yasemen Yıldız ve Avocado Boom Restaurant İşletme Sorumlusu Volkan Erdoğan, Servis Şefi Rıfat Dinçer Demirkol ile Mutfak Şefi Umut Egemen Boz’a teşekkür etti ve derneğin plaketlerini sundu

Manşetler

2025’te doğal afetler faturası 260 milyar dolara ulaştı
Çin’de sınır aşırı seyahatler 2025’te yüzde 14,2 arttı
Nevares Sarayı’nı lüks bir enoturizm merkezi oluyor
Geleceğin tatili: 100 yıl sonra nasıl seyahat edeceğiz?
Yeni Trabzon Havalimanı'nın maliyeti nasıl 16 kat arttı?
Etimesgut Askeri Havaalanı, 9.5 milyara 'VİP Havaalanı' oluyor
AB'den Türkiye'ye yeşil pasaport kısıtlaması geliyor
TAV Başkanı Sani Şener Fransa'da gözaltına alındı
SunExpress, 4 yeni Boeing 737-8  uçağını teslim aldı
Molen Ekmeği İstanbul restoranlarında