İSTANBUL- İstanbul Büyükşehir Belediyesi"nin (İBB) 14 Nisan 2010 tarihinde ihaleye çıkardığı Swiss Otel, satılamayınca tekrar ihaleye çıkarıldı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Beşiktaş'taki 5 yıldızlı otel tüm haklarıyla birlikte satılacak. 600 oda kapasiteli otel daha önce 460 milyon TL tahmini bedelle satışa çıkmıştı.
Satışa çıkarılan The Bosphorus Swissotel 74 pafta, 684 adada 1, 2 ve 4 parseller üzerinde. Swissotel'in bu üç parseldeki toplam arsa büyüklüğü 72 bin 422 metrekare, inşaat alanı ise 63 bin 928 metrekare.
Swissotel'in arsası ve otel binası için belirlenen tahmini bedel üzerinden 40 milyon lira indirim yapıldı. Şu an istenen miktar 420 milyon lira. Geçici teminat ise 12 milyon 600 TL. Otelin satış ihalesi kapalı teklif usulü ile 13 Ekim 2010 tarihi saat 12.00'de gerçekleşecek.
Manşetler
Antalya Foodfest'in mottosu; "Her sofra bir hikaye!"
Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda ödüller verildi
Antalya ormanlarında piknik yapmak yasaklandı
Yüreğimizde hayat boyu yaşayan Anneler'in Günü Kutlu Olsun!
Tibet'in beyaz ziyafeti: Shoton veya Yoğurt Festivali
Gılgamış: Ölümsüzlüğü arayan Kral
Alanya Kızılkule Cup’ta 60’tan fazla takım sahaya çıkacak
THY nisan ayında 7,2 milyon yolcu taşıdı
Tahtalı Run to Sky’da 14 ülkeden 501 koşucu koşacak
Mahkeme Yerebatan Sarnıcı'nın Vakıflar'a devrini durdurdu