Sucuk ekmekli Yılbaşı Partisi

Talimhane'de "Yılbaşı Sokak Partisi"nde drkestranın çaldığı müzikle Arap turistler dansederken eşleri onların fotoğrafını çekti ve filme aldı.

İSTANBUL- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, TUROB Başkanı Timur Bayındır ile turizmcilerin katılımıyla Talimhane"de, "Yılbaşı Sokak Partisi" düzenlendi.




Sıcak şaraba hücum ettiler


Noel Baba'lar şarap dağıttı


Orkestranın çaldığı müzikle Arap turistler dansederken eşleri onların fotoğrafını çekti ve filme aldı.


Orkestra DJ ile birlikte çaldı


Sucuk ekmek için uzun kuyruklar oluştu

Eresin Taxim&Premier Hotel ve LaresPark Hotel"in ev sahipliğinde, düzenlenen "Yılbaşı Sokak Partisi" yeni yıla, çok az bir zaman kala, her yerin ışıl ışıl olduğu Talimhane sokaklarında eğlenceli ve coşku dolu bir atmosfer ile yaşandı. DJ"lerin seçtiği müzikler eşliğinde, sucuk ekmek ve sıcak şarap ile lezzet şöleni sunuldu.


Sokakları ısıtmak için odun sobaları konuldu


Taksim Meydanı'nda yılbaşı ışıkları yakıldı


Taksim Meydanı ışıl ışıl süslendi

Manşetler

Antalya turizmi ekonomiye 30 milyar dolar döviz sağlıyor!
Tatil temel bir ihtiyaç olmaya devam ediyor,
Prontotour 2025 raporuna göre kültür turları yükseliyor
Ege’nin İki Yakasında Bir Gecede Değişen Hayatlar
Düzensiz göçle işbirliği yapan ülkelere vize kolaylığı
Restoran ve kafelerde kuver ücreti yasaklandı
'Türk oligark'ın Domodedovo Havalimanı'nı yarı fiyatına satıldı
Dışarda yemek, kıyafet bütçesini geçti
Turizmde, veriyle tanıtım, deneyimle sadakat
Rusya Pazarında telep arttı, Sömestir rekor kırdı!