Suadiye Café de Paris sezonu açtı

Suadiye Oteli Genel Müdürü Murat Yumak, “8.Nisan Cuma akşamı özlenen lezzet ve muhteşem manzarası ile Cafe de Paris Teras yeni sezona merhaba diyor

İSTANBUL- İstanbullulara 1940’lı yıllarda İsviçre’de doğan ve Paris’te ün kazanan özel sosuyla yıllardır değişmeyen damak tadıyla vazgeçilmez olan Café de Paris, Suadiye Oteli’nin muhteşem manzaralı teras katında sezonu açıyor.



Suadiye Oteli Genel Müdürü Murat Yumak, “8.Nisan Cuma akşamı özlenen lezzet ve muhteşem manzarası ile Cafe de Paris Teras yeni sezona merhaba diyor. Dünyanın beğendiği en özel lezzeti konuklarımıza Marmara Denizi ve Adalar manzarasıyla, tarihi yarımada siluetinin üzerine düşen günbatımı ile Distik bir ortamda sunuyoruz” dedi.

Sosunun adı ve tadı 1940’larda Cenevre’deki Café de Paris isimli restoranın kendi ismiyle hazırladığı ve lezzetiyle doğarak, tüm dünyaya yayılan Café de Paris’in tarifi devlet sırrı gibi korunuyor. Bu sosun İstanbul’da sunulduğu tek yer olan Suadiye Oteli’nin terasında bulunan Café de Paris’te hazırlanan menü 41 çeşit tat, 24 çeşit baharattan yapılıyor. Café de Paris soslu bonfile ya da tavuk ve yanında da sınırsız patates kızartması ve cevizli salatadan oluşuyor.

Manşetler

Antep-Egina savaşının galibi belli oldu
CarrefourSA, Mağazacılar Günü’nü 15 bin çalışanı ile kutladı
Küresel Kadın Zirvesi'nde kadın liderler buluşuyor
Girit Evi Side'de Giritli yaşamı ve turizmine ışık tutuyor!
Alanya Noel Pazarı'nda Demre ürünlreri satıldı
Minyatür Medeniyet müzesi turistlerin ilgisini çekiyor
Antalya'da beş yıldızlı otel sayısı İspanya'dan çok!
Dünyanın en güçlü 100 kadını!
Ferit Şahenk'in Londra 'Rüya'sı bitti
Voyager Station adlı uzay oteli geliyor