Su satan 12 firmaya izin geldi

Sağlık Bakanlığı, damacana su üretimi durdurulan 12 firmanın problemini giderdiği için yeniden su üretimine başlamasına izin verildiğini açıkladı.

ANKARA- Sağlık Bakanlığı, damacana su üretimi durdurulan 12 firmanın problemini giderdiği için yeniden su üretimine başlamasına izin verildiğini açıkladı.
Sağlık Bakanlığı, damacana su üretimi durdurulan 12 firmanın problemini giderdiği için yeniden su üretimine başlamasına müsaade edildiğini, problemini gideremeyen 3 tesisin faaliyetinin durdurulduğunu ve 5 firmayla ilgili karar verebilmek için de analiz sürecinin tamamlanmasının beklendiğini bildirdi.
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, dolum tesislerinden ve sulardan alınan numunelerin titizlik incelendiği ve hiçbir firmada isim ya da numune karışıklığı olmadığının altı çizildi.
Firmalara eksiklerinin tek tek izah edildiği, 1 hafta içinde gerekli önlemleri alan firmalara da tekrar üretim izni verildiği belirtildi.
 

Manşetler

Tarihçi ve yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı hayatını kaybetti
Türkbükü'nde turizm tesisinde kapasite artışına onay
Bodrum’daki otel projesi için düğmeye basıldı
Gurme pazarında Çin rakiplerini geride bıraktı
13 günlük savaşın Türkiye'ye maliyeti 30 milyar doları aştı
THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin aylığı 2 milyon 416 Bin TL
Otelcilik Tedarikçileri, 15-17 Ekim’de GUEXT Madrid’de buluşuyor
Amsterdam Art Zoo Museum “Dünyanın En İyisi” seçildi
Türk turistler İspanya’da harcama rekoru kırdı
Skal Marmara Kulübü, “Şerbetçi Ali Baba”da iftarda buluştu