Starbucks, Koronavirüs nedeniyle Türkiye'deki şubelerini kapatt

Koronavirüs vaka sayısının artmaya devam etmesi nedeniyle tedbirlerin artırıldığı Türkiye'de, bir kapatma kararı da Starbucks Türkiye'den geldi. 

İSTANBUL- Türkiye'de de faaliyet gösteren kahve zinciri Starbucks, yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülkedeki şubelerini geçici süreyle kapatma kararı aldı.

Her geçen gün Koronavirüs vaka sayısının artmaya devam etmesi nedeniyle tedbirlerin artırıldığı Türkiye'de, bir kapatma kararı da Starbucks Türkiye'den geldi. 

Starbucks Türkiye, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı'nın dün (16 Mart) yayımladığı kararı referans göstererek şu açıklamayı yaptı:

"İçişleri Bakanlığı'nın tedbirleri doğrultusunda 16 Mart 2020 saat 24.00 itibariyle ülke genelinde insanların birbirine yakın olarak bulunabileceği tüm tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, kahvehane, kafe ve kafeterya vb. faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulmuştur. Starbucks mağazalarımızı da geçici olarak kapatmış bulunuyoruz."

Manşetler

İstanbul’dan Asya’ya yeni hava köprüsü
Seyahatin yeni rotasını lezzet çiziyor: 2026’nın turları
Brussels Airlines ile Deutsche Bahn, tek bilete girdi
Haydarpaşa’nın temelinde ahşap kazıkların yüzde 80’i kayıp!
İki kıta arasında yüzmek dünyayı çekiyor
Swissport, GHI ortaklığıyla Kolombiya pazarına giriyor
THY, 2027’de Liverpool’un formasında sahaya çıkacak
Royal Caribbean'ın Baş Köpek Subayı "Dolly"
Hidrojenle çalışan Viking Astrea, denize indirildi
Türkiye’nin “erimeyen” dondurmasının sırrı: Orkide